Még színekben is passzoló világméretű autómárka állt be a Cloud9 mögé!

Még színekben is passzoló világméretű autómárka állt be a Cloud9 mögé!

Ahogy fejlődik az e-sport, vele együtt fejlődnek az együttműködő partnerek is méretüket tekintve jelentősen megnőttek!

A Cloud9 legújabb szponzora pedig nem más, mint a méltán híres és ismert német autómárka, a BMW. Mostantól a német cég fogja szolgáltatni a csapatok számára a járműveket, szponzori szinten. Egyébként nem ez az első találkozása a BMW-nek a League of Legends-zel, korábban, 2017-ben már szponzorált egy, azaz egy LoL eseményt. Ez nem más volt, mint a párizsi EU LCS döntő melyen stábunk is kint járt.

Most azonban nem egy egyszeri dologról van szó, hanem egy folyamatos együttműködésről, ami egy konkrét csapatot érint, nem egy teljes eseményt. Az együttműködést a Cloud9 hivatalis Twitterén osztotta meg.

Stílusosan a már megszokott Sneaky cosplay sem maradhatott le a képről, de természetesen ott van Jack Etienne is a bal oldalon, a Cloud9 szervezet szó szerinti szülőatyja és egyben tulajdonosa is. Kevesebben tudják róla, de eredetileg a TSM szervezetében tevékenykedett Andy Dinh mellett, mielőtt megalapította saját csapatát. 
213
Az együttműködés megünnepelendő, egy közös reklámot is forgattak az autós céggel, remélhetőleg hamarosan ez is napvilágra kerül. Ez Jack tweetjéből derül ki.

A BMW azonban csak a második legnagyobb betársult szponzora az elmúlt héten, ugyanis az AT&T, egy amerikai kommunikációs cég is nemrég állt be a Cloud9 mögé. Velük együtt egy videosorozat is készül majd "The Nines" (a kilencesek - a szerk.) címen. Ezen keresztül mutatják be majd a szervezet különböző csapatait.

Az együttműködés pontos részleteit még nem osztották meg a nagyvilággal, de tekintve, hogy a BMW is felkerül a hivatalos mezre, valószínűleg nem kis méretű dologról lehet szó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.