Arsenal szurkoló és korábbi Xbox világelső lett a Chelsea egyik FIFA játékosa!

Arsenal szurkoló és korábbi Xbox világelső lett a Chelsea egyik FIFA játékosa!

Ha követted az utóbbi években a competitive FIFA-s mezőny, akkor Ryan Pessoe, aka Hashtag Ryan neve biztosan ismerősen cseng.

A virtuális pályán bemutatta már többször kiváló képességeit, de most Ryan egy magasabb szintre jutott karrierjében. Egyrészt kvalifikálta magát a március végén rendezendő ePremier League-re, másrészt a klubok selejtezőben megnyerte a Chelsea által kiírt rendezvényt, így kékben folytatja tovább. A ePL-ben minden egyes klub saját válogatót rendez, és a végén a legjobb Xbox és PS4 játékosnak adnak lehetőséget, hogy a döntőben az adott szervezetet képviseljék.

“A Chelsea egy hatalmas csapat és nem csak Angliában, hanem egész Európában, sőt a világon is. Elképesztően sikeresek voltak az utóbbi évtizedben, hatalmas megtiszteltetés őket képviselni a FIFA19-ben. Gyermekként mindig arról álmodtam, hogy az egyik Premier League együttest erősíthetem a pályán. Végül ez nem jött össze, de az ePremier Leagueben még valóra válthatom az álmom és mindent meg is teszek majd érte.”E-sportolói pályafutása a Hashtag nevű szervezetnél csúcsosodott ki, de ezzel a lehetőséggel most még magasabbra juthat el. Annak ellenére, hogy nem számít a Chelsea legnagyobb drukkerének, rendkívüli módon tiszteli őket és néhány játékosukat különösen kedveli.

“Nem én vagyok a legnagyobb szurkolójuk, sőt akik ismernek tudják, hogy Arsenal a favoritom, de emelem kalapom a Chelsea, és azelőtt, hogy mit értek el az utóbbi évtizedben. Néhány futballistájuk pedig igazi példakép számomra, különösen César Azpilicueta, akivel korábban már sikerült találkoznom, valamint Eden Hazard.”

Egy ilyen fiatal játékosnak, mint Ryan ez egy életre szóló lehetőség, pláne annak fényében, hogy a profi karrierje csupán a FIFA17-el kezdődött. A FIFA18-ban sokáig a világ legjobbja volt, első helyen rangsorolták Xbox-on, és a Barcalonai versenyen is a legjobb 8-ban végzett.Dacára a nagy tétnek a ePL kapcsán, nem mondhatni, hogy túlzásba vitte volna a készülést, mégis magabiztosan vágott neki.

“Nem igazán gyakoroltam a playoffra. Leginkább a tanulmányaimat igyekeztem pótolni és szüneteltettem a FIFA-t. Ez a nyugalom sokat segített azt hiszem. Magabiztos vagyok a képességeimet illetően, bár azért tudtam, hogy mások mennyit készültek a versenyre. Ráadásul az elvárások mindig extrán megnehezítik a dolgot. Hozzájárult az is a pihenéshez, hogy ha össze kéne foglalni mi a baj a FIFA19-el, akkor egy 5000 oldalas esszét tudnék leírni. Röviden és tömören, nem igazán javítanak olyan dolgokat, amikre sokan panaszkodnak és láthatóan rontják a játékélményt. De egy ilyen lehetőséget nem akartam mégsem kihagyni. Innentől kezdve sokkal jobban felkészülök majd és azt gondolom bárki ellen lesz esélyem.”

És hogy milyen tippet adna a FIFA játékosoknak?

“Ha el akarod érni a célod, akkor gyakorolj sokat és mindennap tegyél érte.”

Az Xbox-os kvalifikáció után a PS4-est Jas Singh nyerte, így ő lesz a Chelsea másik képviselője.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!