Ma három magyar PUBG csapatnak is drukkolhatunk a Go4PUBG havi döntőjében

Ma három magyar PUBG csapatnak is drukkolhatunk a Go4PUBG havi döntőjében

A tét 500 euró, és mivel mindhárom csapat MNEB résztvevő is, így a mai MNEB PUBG fordulót más időpontban játsszák le!

Nagyszerű napra virradtunk ma a PUBG e-sport tekintetében, hiszen ismét hétfő van, alapvetően lenne MNEB, de a mai hétfő más mint a többi, most ugyanis az ESL Go4PUBG havi döntője lesz terítéken, ahol három magyar gárdának is szurkolhatunk. Aki nem tudná, a Go4PUBG egy heti, illetve havi rendszerességű esemény, hétvégente zajlanak a selejtezők, ahonnan végül a havi döntőbe 16 csapat jut be a korábbi teljesítményük alapján.

A magyar indulók nem mások, mint a RIFT Esports, a LvL Up és a Grim Ravens, ennek a hármasnak szoríthatunk ma 18:00-tól. Ez azonban azt is jelenti, hogy a mai MNEB PUBG mérkőzések elmaradnak, a szervezők ugyanis nem akarták abba a helyzetbe hozni a csapatokat, hogy dönteniük kelljen, hogy MNEB vagy Go4PUBG.

Az új időpont egyelőre ismeretlen, a jövőhét hétfő sem alkalmas, akkor ugyanis a nemzetközi 32v32-t fogják megtartani, ahol a magyar válogatottban szintén van jó pár MNEB játékos. Ha bármilyen hivatalos infó érkezik az új időpontról, természetesen tájékoztatunk róla titeket.

A Go4PUBG mérkőzéseket rendszerszinten nem nagyon szokták közvetíteni, tehát a játékosok szemszögéből nézhetitek majd az adást.

Sok sikert kívánunk az indulóknak!

UPDATE - 11:04

Az eltolt mérkőzést március 18-án játsszák le, a 32v32 párbaj ugyanis kedden kerül megrendezésre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!