Hogyan tudsz regisztrálni a GoodID-ra? Íme lépésről lépésre!

Szerencsére a folyamat rém egyszerű!

Nemrég egy nagyon menő újdonságot volt szerencsénk bemutatni a számotokra, weboldalunkon már regisztrálni is tudtok, aminek köszönhetően számos funkció vált elérhetővé: elmenthetitek kedvenc cikkeiteket, tudtok reagálni a cikkekre, hozzászólást írni hozzájuk közvetlenül az oldalon, és persze farmolhatjátok izomból az E1 pontokat, amikkel aztán király nyereményjátékokon vehettek részt.

Az oldalon kétféle módon tudtok regisztrálni, az egyik a hagyományos mód, a másik pedig a GoodID-n keresztül érhető el. EBBEN a cikkünkben részletesebben is megismerkedhettek ezzel a szuper applikációval.

Most pedig nézzük meg, hogy hogyan is hozhatjátok létre a saját GoodID profilotokat, ugyanis ha ezen át regisztráltok, időnként bónuszt kaptok az E1 pontjaitokra!

Az első lépés, hogy keresd meg az alkalmazást az App Store-ban, vagy a Play Áruházban.

Töltsd le, majd indítsd el az alkalmazást.

Ellépve oldalra a következő felülettel fogsz találkozni. Itt regisztrálhatsz a Facebookoddal, Google fiókoddal, vagy pedig megadhatod a nevedet és az email címedet. Fontos, hogy létező emailt adj meg, a regisztrációhoz ugyanis küldenek egy megerősítő kódot.

Ha ez megvan, ellenőrizd az üzeneteidet, a 6 jegyű kód már valószínűleg ott fog várni.

Ennyi is. Ezután már elérhető a saját GoodID felhasználód, amit több tucat weboldalon használhatsz a regisztrációhoz. Az Esport1-es fiókod létrehozásához nincs más dolgod, minthogy beolvasd az oldalon található QR-kódot az applikációval, így pedig már be is léphetsz az oldalunkra, ha pedig telefonon regisztrálsz, akkor még egyszerűbb a dolgod, a GoodID-n belül ki tudod választani az Esport1 oldalát, így pedig QR-kódozni sem kell.

Innen már nem kell mást tenned, mint felvenni a küldetéseket, és élvezni a közvetítéseket! Tekintsd meg részletesen, hogy mi minden változott az oldalon!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.