James és Sterling lapja kilencessel kezd, egyébként nem ájulunk el ettől a héttől!

James és Sterling lapja kilencessel kezd, egyébként nem ájulunk el ettől a héttől!

Franciaországban, Spanyolországban, s Olaszországban aligha van min izgulni, azonban a szigetországban, a németeknél még csak most kezdődik a végjáték.

Premier League

Xhaka és Aubameyang góljaival az ágyúsok véget vetettek a United hosszú veretlenségi sorozatának, míg a Chelsea 1:1-es döntetlent játszott hazai pályán a Wolvessal, Jimezez 56. percben szerzett találatára Hazard válaszolt a 92. percben. A Liverpool kitömte a Burnleyt Firmino és Mane duplájával. A Leicesterben Vardy mattolta kétszer a Fulham kapusát, valamint a Newcastleben Perez hozta ugyanezt össze. A Manchester Cityben Sterling varázsolt egy mesterhármast a hazai szurkolók szeme elé és verték meg a Watfordot.

Ligue 1

A PSG ugyan nem játszott, de tetemeny előnyük miatt egyáltalán nem kellett tartaniuk mi történik a 28. fordulóban. A Bordeaux kapusa a Monaco elleni rangadón brillírozott, ami említésre méltó, a hercegségiek 16 kapuralövésükből mindössze egy találatot tudtak összehozni.

Bundesliga

Németországban a Bayern München gólparádét rendezett, 6:0-ával küldték haza a Wolfsburgot. Lewandowski két gólja mellett a többiek osztozkodtak a maradékon (Gnabry, James Rodriguez, Müller, Kimmich). A Dortmund a Stuttgart ellen aratott 3:1-es sikert. A Hoffenheimből Kramaric egy duplával emelkedett ki, míg a Leverkusen idegenben győzött 3:2-re a Hannover ellen, itt Volland szerzett két találatot és Brandt osztott ki két asszisztot.

Seria A

Az olaszoknál az AS Roma győzte le az Empolit otthon, az Inter egy iksz és egy vereség után végre szintén diadalnak örülhetett, azonban a Napoli a Sassuolo vendégeként botlott. A Juventus pedig lassan nekiülhet ünnepelni, a 18 pontos előnyüket az Udinese elleni 4:1-el hozták össze. Kean kétszer mattolt, de Can és Matuidi is betalált.

La Liga

A Real Madrid alighanem már a következő szezonra készül, egyrészt bejelentették Zidane visszatértét, másrészt mindhárom sorozatban elszállt már az esélyük a győzelemre. Valladolidban azért Benzema duplájának is köszönhetően 4:1-re győzedelmeskedtek, mialatt az Atletico egyetlen találattal szerzett 3 pontot, a Barcelona - talán egy kicst már a BL-re is készülve - otthon hintett hármat Pique, Messi és Suareznek köszönhetően.

De hogy kik alkotják az eheti legjobbakat? Íme a keret:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!