Nem lesz Clash a hétvégén, mert az megint becrashelt

League of Legends - A hétvégére tervezett Clash-teszt elnapolásra került hivatalosan is.

Akik már elkezdtek készülni a hétvégi Clash-tesztre, azoknak van egy jó hírünk: szabad lett a hétvégétek. Aki pedig emiatt tette szabaddá magát, annak persze rossz hír.

Na de ezúttal is van ám oka annak, hogy újból elhalasztják a hétvégi Clash regionális tesztjét, mégpedig az alábbiak.

Az előző hétvégén 3 régióban is tesztelték a Clasht a fejlesztők és sajnos már az első napon hibába ütköztek. Játékosok ragadtak az előszobában a hősválasztásra várva, vagy épp a hősválasztó képernyőről nem jutottak tovább. Ez nem csak a Clashben történt meg, sajnos kihatással volt az egyéb játékmódokra is. A második napon ugyan ezek a hibák jelentkeztek csak egy másik régióban és kisebb mértékben.

A fejlesztők természetesen jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán, amit az elkövetkezendő napokban terveznek majd élesíteni minden egyes régióban. A múlt heti hibák sajnos elvétve, de jelentkeztek más várólistákon is, a Clashtől függetlenül, így a javításokat az alapkonfiguráción értékelik ki, ezért nem kell újabb Clash-tesztet kockáztatniuk. Sajnos ez azonban azt jelenti, hogy a hétvégére tervezett tesztet elnapolják, hiszen biztosra akarnak menni, hogy hiba nélkül indítják majd el egyszer, talán unokáink idejében a Clasht.

Továbbá szíves elnézést kérnek mindenkitől, akik még most is izgatottak várták és adtak egy utolsó utáni esélyt is a Clashnek. A Clash európai tesztje kritikus fontosságú továbbra is, mielőtt globálisan élesítenék a játékmódot és remélik, hogy hamarosan új időponttal tudnak jelentkezni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!