Crashelhet a Clash? Aggasztó körülmények a heti rendezvény körül

Crashelhet a Clash? Aggasztó körülmények a heti rendezvény körül

League of Legends - Március 11-én kellett volna indulnia a csapatalakításnak, azonban ez még nem történt meg.

Rengeteg helyen fejtették ki véleményüket a játékosok, hogy a Clash sokadik próbálkozása már nem is lenne az igazi, ha nem történne rossz valami az egész körül. Nos, ez most is megtörtént.

Alapvetően az EUW és EUNE szerveren is egyaránt március 11-től kellene elérhetőnek lennie a csapatalakításnak a menetrend szerint. Nos, nem nálad van a hiba, amennyiben még a Clash fület sem látod a kliensben. Külön közlemény azonban nem érkezett róla, hogy hol is bujkál a kis huncut. Az előző hírt frissítették ugyanis március 12-én, azaz tegnap a fejlesztők az alábbi állásponttal:

"Elhalasztottuk a csapatok létrehozását, amíg kivizsgáljuk a múlt hétvégén, a Clash-teszt során, más régiókban felbukkant hibákat. A Clash eddigi, európai tapasztalatai után szeretnénk a lehető legbiztosabbra menni (amennyire ez egy tesztnél lehetséges), hogy a megfelelő élményt tudjuk nyújtani a számotokra. Ezért inkább a halasztás mellett döntöttünk, és megpróbáljuk megelőzni azt, hogy Európában is felbukkanjanak ezek a hibák."

Mindezen kívül említették, hogy a hét végéig újabb hírrel fognak majd szolgálni, mi pedig így nem tudunk mást tenni, mint csak várni a fejleményekre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.