Az orosz szerveren újra botok bukkantak elő

Az orosz szerveren újra botok bukkantak elő

League of Legends - Vannak, akik lusták arra is, hogy saját maguk játsszanak felhasználójukon, ezért botolnak. Ez természetesen szigorúan tilos.

Néhány évvel ezelőtt óriási probléma volt, hogy a Kanyargó Rengeteg és az Ordító Szakadék szinte minden mérkőzésen tele volt illegális, harmadik féltől származó programot használó emberekkel.

Mint azt ahogy a Riot Games és más játékok felhasználásai feltételei is kinyilvánítják, szigorúan tilos minden játékban harmadik fél által üzemeltetett programot használni, mely előnyhöz juttat bennünket a játék során. Nos itt nem a scriptelésről van szó, az ennél egy fokkal súlyosabb téma, de nem túl megnyugtató, amikor az ember csapattársait nem ember, hanem jó néhány előre megírt sor irányítja. 

Az orosz szerveren a napokban azonban egyre több bot ütötte fel a fejét és most nem azokra a potato játékosokra kell gondolni, akik szimplán rosszak, hanem tényleges botokra. Az pedig, hogy honnan is ismerünk fel egy botot, rendkívül egyszerű. A bot vagy botok általában nem egyedül vannak, a legtöbb esetben minél többen, hogy minél kevesebb valódi játékossal találkozzanak és saját várólistájukban ne okozhassanak gondot. Azonban nincs mindenkinek lehetősége 5 felhasználót egyszerre futtatni, így van, hogy játékosok kerülnek ezen "felhasználók" közé.

A botok általában ugyan azt a buildet használják több mérkőzésen keresztül, bár néhány plusz sorral még a megvásárolandó tárgyak listája is variálható, hogy még kevésbé legyen feltűnő. Általában az emberek azonban lusták arra, hogy beállítsák neki a nem alap idézői varázslatokat, vagy hogy a tárgyakkal babráljanak, ugyanis nagy az esélye, hogy előbb vagy utóbb kitiltják a felhasználót, hisz észreveszik a játékosok és folyamatosan jelentik is ezeket a Riot Games felé.qqqMár pár évvel ezelőtt is voltak olyan botok, melyek nem csak kimentek és meghaltak, majd mentek a következő meccsre, de átlag játékost megszégyenítő készséggel is rendelkeztek, amennyiben egy megfelelő beállítású scriptet kapcsoltak hozzá. Ahogy a technológia fejlődik, sajnos várható volt, hogy előbb vagy utóbb újra felbukkannak.

Reméljük a fejlesztők hamar reagálnak és fellépnek a botok ellen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!