Ilyen volt a játék legelső, 10 évvel ezelőtti trailere

Ilyen volt a játék legelső, 10 évvel ezelőtti trailere

League of Legends - A játék első előzetese megmosolyogtatja az embert, főleg ha nosztalgikus szemmel tekint rá.

Maga a játék már idősebb, mint annak néhány játékosa, így picit nosztalgikus hangulatban előhúztuk tarsolyunkból a játék legelső előzetesét.

Az előzetes elején el is hangzik, hogy a játék ekkoriban még nem volt besorolva, avagy korhatárhoz kötve. A kis animációs videóban megtalálható az első 16 hős, köztük külön kis jelenetet kapva Annie, Master Yi és Nunu, majd a végére az egész akkori csapat összeállt, hogy Windows háttérkép készülhessen belőlük. A fejlesztők akkoriban még a League of Legends Clash of Fates nevet tervezték a játéknak, majd idővel a Clash of Fates szimplán lekopott.

A játéknak picivel később lett dobozos gyűjtői kiadása is, és olyan egyedi tartalmakat kaptunk általa, mint egy exkluzív hőskinézet, ami a Silver Kayle volt, tartalmazott még 20 játszható hőst, 4 speciális rúnát, hisz akkoriban még a rúna rendszer is teljesen más volt, mint manapság, a hab a tortán pedig a 10 dollár értékű Riot Points volt. A 20 hős tartalmazott 3 ranged DPS, 5 melee DPS, 2 support, 5 tank és 3 mage karaktert. Akkoriban még nem voltak ennyire felosztva a hősök osztály szerint sem, mint manapság. A hősök listája az alábbi volt: Alistar, Amumu, Annie, Cho'gath, Evelynn, Fiddlesticks, Janna, Kayle, Malphite, Morgana, Nasus, Rammus, Ryze, Sivir, Teemo, Tristana, Tryndamere, Veigar, Warwick, Zilean. A digitális kiadás mellé a Goth Annie hőskinézet járt ajándékba Kayle helyett.rewtA játék rengeteget változott mára már, akkori önmagához képest, bár valljuk be, a Clash of Fates jobb is, hogy nincs a címében. Mai fejjel gondolkozva olyan, mintha egy telefonos játék címe volna azzal együtt.

Ekkoriban még a játék maga sem volt ingyenes, ez a lehetőség is csak pár évvel később lett elérhető, azóta pedig a mai napig a free to play tendenciát őrzik.

Ti mióta játszotok a játékkal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!