Teemo megint megy vissza a tervező asztalra, három másik hős azonban változik - PBE

Teemo megint megy vissza a tervező asztalra, három másik hős azonban változik - PBE

League of Legends - A tegnap éjszaka érkezett frissítés továbbra sem hagy bizonyos hősöket és egy rúnát pihenni hagyni.

Mint azt már megszokhattuk, a Riot Games háza táján egy dolog állandó, még pedig a változás. Ennek elkötelezett híveiként igazolják is akár napról napra, hogy itt nincs bizony megállás. Nézzük, mi történt a tegnap esti frissítésben.

123Neeko szintenként kapott támadási sebességét miután lecsökkentették 1,5%-ra, rájöttek, hogy picit túl gyenge lett, így 2,5%-ra módosították azt.124Sylas W képessége, mely jelenleg több változtatásnak is áldozata, újabb módosítást kapott. A gyógyítás AP rátáját 45%-ról 40%-ra csökkentették. xayahXayah W képességén a támadási sebességet 40/50/60/70/80%-ról 40/47,5/55/62,5/70%-ra csökkentették, ám bár ez még mindig erősítés, mert az élő szervereken 30-50% ez az érték.

Teemo jött, de ezúttal sem maradt. Megint visszavonták minden változtatását és tovább dolgoznak rajta a fejlesztők.

A Ghost Poro változásait is egyelőre visszavonták, marad az élő változat.

Végezetül pedig a Minion Dematerializer ami még szintén nem most változott először a 9.6-os ciklusban. Az eredeti 6-os mennyiséget 3-ra csökkentették, a bónusz sebzést ellenben 4%-ról 6%-ra emelték. A bónusz sebzés ugyan azon a minionon 1%-ról 3%-ra nőtt, továbbá a kezdeti töltési idő 240 másodpercről 180 másodpercre csökkent. Végezetül pedig visszarakták a helyére, tehát újra a harmadik sorban található meg az Inspiration rúnaágon, a korábbi tervezet, a második sor helyett.minTi mit szóltok a változtatásokhoz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!