Ilyen blue buff lopást még biztosan nem láttatok! - videó

Ilyen blue buff lopást még biztosan nem láttatok! - videó

League of Legends - Hihetetlen, hogy ennyi év után is még lehet új módszereket kitalálni egy kék buff ellopására.

Vannak bizonyos hősök, akiket ha meglátunk az ellenfélnél, akkor érdemes felkészülni egy esetleges korai invade-re. Ilyen például Thresh, Blitzcrank, vagy akár egy Braum. Ők mind veszélyesek lehetnek az első szinten, sok időt pazarolhatnak el a miénkből, kellemetlen helyzetbe hozhatnak minket, vagy akár elcsenhetik orrunk elől a dzsungelesünk kezdő buffját, ami igen nagy hátrány lehet.

Ezúttal ugyanúgy feltűnik egy Thresh, de a tényleges lopást nem ő hajtja végre, hanem Syndra. Az egész nagyon érdekes egyébként, mivel arra megy ki a játék, hogy a kék erősítés beakasszák magukhoz. Ehhez kell egy Syndra, aki elcseni a kéket, egy Thresh, aki lámpással áthúzza őt a folyón és végül egy Ivern is, aki gyorsan be tudja fejezni a dolgot. Mivel a kék nem tud visszamenni a helyére, beragad a piros mögé, ahova Syndra dobja őt. Ivern a passzívjával könnyedén le tudja szedni, csak bele kell sújtania a kék pedig már volt nincs. 

Papíron, azaz videón ez nagyon szép és látványos, azonban a valóság az, hogy ez inkább csak látvány, mint hasznosság. Az tény, hogy igazán figyelemre méltó és az ellenfél dzsungelese tényleg kék nélkül marad, de mindezért cserébe Syndra W-vel kezd, ami nem túl hasznos az ösvényen, legalábbis a Q sokkal jobb neki kezdésként. Ugyanígy Thresh is csak egy lámpással kezd, vagyis nem lesz semmilyen CC-je az első szinten, illetve a passzív plusz sebzést sem kapja meg, ha esetleg E-vel kezdenénk egyébként nála. Ivernnek ez ugye semmibe nem kerül kifejezetten, igaz az első Smite-ját ő is azonnal elhasználja, ezt pedig nem mindig szokás egyből.

Mindettől függetlenül videón azért nagyon mókásan néz ki a dolog.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.