ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 22. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 22. rész

League of Legends - Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

A Noxus által meghódított területeken noxtorákat, vagyis sötét kőből faragott kapukat emelnek az utak fölé.01Taric valaha demaciai katona volt, akit megszállt a Targon-hegy egyik égi szelleme, az Oltalmazó.02Graves fegyverének a neve: Végzet.03Mielőtt a romlás elérte az Árny-szigeteket, azt megelőzően Áldott-szigetek néven volt ismert a hely.04Az Ioniában töltött ideje alatt Taliyah mindvégig Yasuo tanítványa volt.05Tryndamere Rakelstake-nél tett esküt Ashe-nek. Ez Tryndamere városának egyik szent helye.067Icathiat az Üresség pusztította el, mely Zilean otthona volt, bár szerencsés mód túlélte a pusztulást.07Quinn és ikertestvére, Caleb egy demaciai vidéki városban, Uwendélben született.uwBandlevárosban olyan furcsán telik az idő, hogy a yordle lakói a kívülállók számára szinte halhatatlannak tűnnek.weA Fűzisten egy ősöreg fa volt Ioniában, amíg Kegyetlen Ivern ki nem vágta.eveHa van saját érdekességed, amit szeretnél, hogy megjelenjen a sorozatban, küldd el nekünk a huzsi@esport1.hu e-mail címre!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!