A League of Legends és a Simpsons  összeáll egy rész erejéig!

A League of Legends és a Simpsons összeáll egy rész erejéig!

League of Legends - A legendás, immár lassan 30 éve futó rajzfilmsorozat az e-sportot és azon belül is a LoL-t dolgozza fel egyik részében.

Valahol már várható volt, hogy a Simpsons előbb-utóbb a LoL témát is feldolgozza, elvégre minden nagy dologra ráharaptak, ami csak megmozgatja a népességet mostanság. Az e-sport egyre nagyobb, így érthető, hogy erről is lehúznak egy bőrt. A vasárnapi epizódban pedig a League of Legends-é lesz a főszerep, mivel Bart Simpson egy e-sport sztárrá növi ki magát. 

Whalen Rozelle, a Riot Games egyik vezetője mondta el, hogy a Simpsons még tavaly kereste fel őket, hogy szeretnének egy LoL és e-sport témájú részt csinálni. 

"Az epizódot semmilyen formában nem szponzoráltuk. Maguktól kerestek meg minket, hogy segítsünk nekik és adjunk tanácsokat a részhez. Nagyon szorosan dolgoztunk a Simpsons stábjával, átnéztük a forgatókönyvet és megosztottuk észrevételeinket azokban a kérdésekben, amik formálták a történetet."

A Riot leginkább abba segített, hogy mit is mondjanak pontosan a karakterek, hogy az autentikus legyen, mint a GG, illetve abban is, hogy miként néznek ki egyes LoL karakterek, hogy azok legalább valamennyire hasonlítsanak. A Riot nem határozott meg semmilyen leírást, hogy miként kell megjelennie a LoL-nak a részben, illetve nem is vétózott meg semmit, amit az alkotók kitaláltak. 

Egyébként a Riot sem látta még a teljes alkotást, így ők is mindenki mással együtt fogják először látni. Többen nagy Simpsons rajongók a fejlesztők között, így bizonyára nagyon várják már a dolgot.

Többen aggódtak, hogy esetleg túlzottan negatívan mutatják majd be a játékosokat. Rozelle erre a következőket mondta:

"Ez egyáltalán nincs így. Míg egyes emberek csak feltételezik, hogy egy tipikus gamer hogy néz ki, mi inkább az e-sportok fejlesztésében a streamelésben és a gaming kultúrájában hiszünk, illetve, hogy az egész játékosközösség egy teljesen változatos közeg. A Simpsons szatírikus humorral mutatja be mindezt, amit a közösségünk jól ért."

Egyelőre ez az egy részlet nyilvános a részből.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!