Saját stúdiójába költözteti a Maddent az EA

Saját stúdiójába költözteti a Maddent az EA

Az Electronic Arts kialakította a stúdióját, ami a Madden NFL versenyek helyszíne is lesz a jövőben.

Két napja jelentette be az Elelctronic Arts, hogy elkészült a legújabb projektjük, az EA Broadcast Center. Az e-sport stúdió az EA kaliforniai főhadiszállásán épült fel és a jövőben a központja lehet a közvetítéseknek, sőt a Madden Championship Series is a stúdióba költözik, ugyanis a 209-es helyiség kifejezetten erre a célra épült. A hatalmas teret betölthetik a konzolok és játékosok, az elemzők, a nézők és a médiumok munkatársai. A másik nagyobb helyiség a Player's Lounge, amit robotkamerákkal és szabadon mozgatható mikrofonokkal szereltek fel.

Az EA Broadcast Center nem csak a versenyekre fókuszál, ugyanis adottak a feltételek ahhoz, hogy e-sporttal kapcsolatos showműsorokat, kerekasztal-beszélgetéseket rendezzenek. Az NFL mellett a másik e-sport játéka az EA-nek a FIFA egyelőre, az Apex Legends egyelőre még csak a félhivatalos e-sport kategóriába sorolható, hiába szerveznek egyre több versenyt az elmúlt hónapok legnépszerűbb battle royale játékának főszereplésével.

Nem jelenthetjük ki biztosan, de a stúdió létrehozásában és a Madden Championship Series 2019-es szezonjának saját hatáskörbe vonásában szerepet játszhattak a 2018. augusztus 27-én történt tragikus események, amikor lövöldözés tört ki egy Madden versenyen Jacksonville-ben.

Reméljük, hogy soha nem ismétlődnek meg az augusztusihoz hasonló események és rendben lezajlik a torna, amit akár ti is követhettek Twitchen, Youtube-on, vagy Mixeren.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.