A 2018-as szezon jutalmai és a Kihívók hazateleportálása

A 2018-as szezon jutalmai és a Kihívók hazateleportálása

League of Legends - Hamarosan útnak indulnak az utolsó fizikai jutalmak.

A fejlesztők nemrég jelentették be, hogy hamarosan útnak indítják a 2018-as Kihívó osztályú játékosoknak járó hátizsákokat.

A legtöbb régióba ez gond nélkül, illetve hamar meg fog érkezni, egyedül a BR/LATAM régiók azok, akiknek picit tovább kell várniuk az ottani import- és vámeljárási szabályozás végett.

Három esztendő telt el úgy, hogy kézzel fogható fizikai jutalmakat kaptak az erre a szintre eljutott játékosok, de sajnos a táska a történet vége. Ugyanis a 2019-es szezontól kezdve a Kihívó osztályú játékosok nem kapnak fizikai jutalmakat a szezon végén.

Ezzel ellentétben van egy olyan fejlesztés, amire már elég rég várnak az itt tartózkodó játékosok, még pedig a Kihívók hazateleportálása. Még 2018 októberében az egyik fejlesztői napló során beszéltek arról, hogy a kilencedik szezon elején meg fog érkezni a Kihívók hazateleportálása. A jutalom csak addig van, vagy lesz érvényben, ha egyszer megérkezik, míg a Kihívók osztályában tartózkodsz. Ha leesel, elveszted.

A Kihívók hazateleportálása azonban azóta sem érkezett meg, sőt, semmilyen egyéb hír, vagy bejelentés nem érkezett róla, immár közel fél éve. A szezon első szakasza pedig zakatol, nem fog megállni azért, hogy bevárjon egy ilyen effektet, így ha a Riot Games szeretné tartani az ígéretét, hogy a szezon elején megérkezik, akkor lassan ideje lesz csipkedniük magukat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!