PlayStation VR: érkezhet a vezeték nélküli változat

PlayStation VR: érkezhet a vezeték nélküli változat

Újabb nagy dobással próbálja bevonzani a játékosokat a virtuális valóságba a Sony!

A legolcsóbb VR élményt a Sony PlayStation 4 konzoljaihoz kapjuk meg, mivel a 120 ezer forintos gép simán kihatja a Sony VR headsetjét, ami nagyjából még ugyanennyibe kerül. Ár/érték arányban megérheti azoknak beruházni csak ezért egy PS 4-re, akik nem szeretnének több százezer forintos PC-t összerakni egy Oculushoz. A Sony folyamatosan fejleszti a jövő technológiáját, most értek el oda, hogy bejelentették a vezeték nélküli VR headsetet, ami valószínűleg a következő generációs konzolok egyik speciális kiegészítője lehet.

Egyelőre még csak a szabadalmat védették le, amit a fenti ábra is illusztrál. Egy kis dobozt kell csatlakoztatni a PlayStation rendszerhez, ami folyamatosan küldi a jeleket a szemüvegnek. Ha sikerül a gyakorlatban is megvalósítani az elképzelést, akkor búcsút mondhatunk a zavaró kábeleknek és végre szabadon élvezhetjük a virtuális valóság nyújtotta örömöket. 

Ha nem akartok várni és mostanában szeretnétek beszerezni PlayStation 4-et és hozzá VR kiegészítőket, akkor látogassatok el valamelyik online webáruház oldalára és csengessétek ki a nagyjából 240000 forintot a gépért és a VR headsetért. Világszerte már több, mint 3 millió példányban adtak el PS-hez készült VR szemüvegeket, ami jelzi, hogy van igény erre a még mindig gyerekcipőben járó technológiai újdonságra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!