Faker, Doublelift, Rekkles, Sneaky elit klubjához csatlakozott Jensen!

Faker, Doublelift, Rekkles, Sneaky elit klubjához csatlakozott Jensen!

League of Legends - Több száz profit láthattunk már az évek során a különböző ligákban, de a legtöbbjük nem marad annyit, hogy ezt a szintet elérje.

Jensent a profi mezőnyben eleinte Incarnati0nként ismerhettük meg még a Cloud9 színeiben. A játékos viselkedése miatt eltiltást kapott a profi mezőnytől és a Cloud9 adott neki egy második esélyt. Utólag már láthatjuk, hogy bőven megérte, hiszen a Cloud9 megannyi sikert ért el vele, tavaly például messzebb jutottak a VB-n, mint eddig bármelyik amerikai csapat, illetve az NA LCS-ben is többször brillíroztak.

Idén Jensen ugyan maradt a kék-fehér meznél, de átigazolt a Team Liquidhez, akikkel jelenleg elsők az LCS tabelláján. Meglepő volt a döntés a tavalyi VB eredményeket tekintve, de ilyen az e-sport. A döntés okát viszont már az első héttől lehetett látni, a Team Liquid talán dominánsabb ötöst rakott össze, mint valaha, pedig Steve korábban sem sajnálta a pénzt, hogy a legjobbakat vásárolja össze. Olyan csapattársakkal, mint Doublelift, Xmithie, vagy éppen Impact, mindez ráadásul kiegészülve egy volt világbajnokkal, CoreJJvel, érthető, hogy miért ennyire megállíthatatlan ez a csapat, még ha néha el is szenvednek egy-egy vereséget.

Múlt hétvégén viszont egy történelmi pillanathoz érkezett el Jensen is. 

Jensen megszerezte profi karrierjének 1000. gyilkosságát, ami igencsak nagy eredmény, még a profik között is. Mindezek mellett egyébként is jól teljesített a 2019-es szezonban eddig, 13,8-as KDA-jával jelenleg minden pozícióban ő számít a legjobbnak ezen a téren. Őt követi csapattársa, Doublelift 10,5-es KDA-val, a harmadik helyen pedig utódja, Nisqy található 7,9-cel. Ha van tehetséges mides Amerikában Bjergsenen kívül, akkor az egyértelműen Jensen.

Ezzel a gyilkossággal pedig Jensen egy igencsak elit klubhoz csatlakozott, ahova nem sokan tartoznak. Olyanok vannak itt, mint csapattársa, Doublelift, Sneaky, Rekkles, Faker, Bang, egy szóval a legnagyobb sztárok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!