Vizicsacsi LEC Vlog: mi működött és mi nem, a Misfits és Fnatic ellen

Vizicsacsi LEC Vlog: mi működött és mi nem, a Misfits és Fnatic ellen

League of Legends - A LEC utolsó meccsnapjait elemezte a Splyce magyar toposa.

A legmagasabban rangsorolt magyar League of Legends játékostól már megszokhattunk, hogy hétről hétre jelentkezik rövid elemzésekkel. A Misfits és Fnatic elleni mérkőzéseket értékelte és magyarázta el Vizicsacsi, aki összességében elégedett lehet(ne) a csapat teljesítményével, mert a nagyon erős mezőnyben végeztek a negyedik helyen és az SK Gaming ellen kezdhetik meg két hét múlva a rájátszást. 

Misfits elleni meccs

A draft során nagyon rámentek Csacsiék a late game-re és véleménye szerint egy jobb csapat megbüntette volna a Vayne + Azir választást. Szerencséjükre a Misfits nem játszott elég proaktívan és Lissandra erejét nem kamatoztatták a szélső ösvényeken. Elmaradtak a dive-ok és így a korai gyilkosságokban sem tudott elhúzni jelentősen a Misfits. A 28. percben kritikus csapatharcot nyert a Splyce, de legközelebb nem draftolnak két late game carry-t, mert egyszerűen nem tudnak velük elég nyomást helyezni az ellenfélre.

Fnatic elleni meccs

A Fnatic beleesett ugyanabba a hibába, mint a Misfits ellen a Splyce, mivel mindhárom ösvényen átengedték az early game-t Csacsiéknak a Vayne, Jarvan és Zoe választásokkal. De miért kapott ki mégis viszonylag simán a Splyce? Csacsi szerint a Skarner level 2-es gank volt a kulcs, ami a harmadik percben megpecsételték a Splyce sorsát. Innentől már nem lehetett Dravenre építeni a taktikát és hiába próbálkozott dive-okkal a Splyce, nem volt elég a magabiztos és egyre jobb formában játszó tavalyi EU LCS győztessel szemben.

A videó végén kitért a magyar profi a nézői kérdésekre is, ezért ha érdekel, hogy milyen a viszonya a csapattársaival, vagy miben kéne javulnia a Splyce-nak, akkor nézzétek végig a vlogot, mert nagyon érdekes dolgokról beszélt Csacsi.

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!