A hollók estéjét éltük meg, két mérkőzésen is széttépték az MNEB PUBG mezőnyét

A hollók estéjét éltük meg, két mérkőzésen is széttépték az MNEB PUBG mezőnyét

A tabella az MNEB PUBG hatodik fordulója után ismét változott, de még így sem dőlt el minden!

Egy héttel később, de végre megérkezett a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG ligájának hatodik fordulója, amin ezúttal is volt egy kis változás a csapatok tekintetében, a Titanium Cloud Esport gárdája névváltáson esett át, most már 2LyonGood4U néven futnak, illetve a decemberben téves bannal jutalmazott Szab1s is újra a RIFT csapatát erősítette. Nézzük is meg, hogy mi történt az ominózus estén!

Első meccs

A nap nyitó párbaján láthattunk igazi összecsukásokat, akaratlan összedolgozásokat, és fatális hibákat is, amik végül a mérkőzésbe kerültek. A mérkőzés egyik legfeszültebb pillanata az volt, amikor a RIFT Esports feje felett minden hullám összecsapott, és végül az EXE Esports, a LvL Up Esports és a kör háromszögébe szorulva kiestek a mérkőzésből.

Ezt követően az említett nagy baki aztán az volt, amikor a végjátékhoz közeledve a Grim Ravens elvesztette egy játékosát, illetve kaptak két knockot, aminek köszönhetően már csakis Tethrys volt tőlük talpon, viszont ennek ellenére sem próbáltak meg rájuk pusholni, vagy rájuk lőni, ez pedig végül odavezetett, hogy a Grim Ravens behúzta az első mérkőzést 15 gyilkossággal!

Második mérkőzés

Sajnálatos módon a második meccs legelső halottja HULLA_SZILVA volt, aki egy balszerencsés helyzetbe futott bele a Grim Ravens egyik képviselőjével szemben. De a PUBG istenének kedve láthatóan fordult, ugyanis ezúttal az előző meccset megnyerő csapat – most a Grim Ravens – búcsúzott elsőként a mérkőzéstől. Nem sokkal ezután Koviiiii egy gyönyörű 1v2-t mutatott be a LvL Up játékosaival szemben, kíméletlenül lemészárolta őket az emeleten.

A végjátékra egyébként az utolsó körök Los Leonesre szűkült, ezáltal pedig Miramarhoz nem illő módon épületek sűrűjében köszönthettük a végjátékot. Ez nagyban felforgatta a megszokott Miramar menetet, a 9. kör kezdetekor még 17 játékos élt. Ezután természetesen beindult a dara vonat, pillanatok alatt elfogytak a játékosok, az egész zűrzavarból pedig az MGFE Spirit játékosai jöttek ki győztesen. RoNin nagyszerűen hozta le a végjátékot, de neki se kellett sok ahhoz hogy elhulljon.

Harmadik mérkőzés

A nap zárópárbaja finom kis Military szűkülést mutatott, aminek következtében igen sok játékos pattant hajókba. A meccs elején láthattunk WARMASH1NE-tól egy szép 1v2-t, majd valamivel később az iNcentive PUBG játékosai szembe találkoztak a One Piece-szel a körben, akiket sikeresen le tudtak darálni.

A mérkőzés végére aztán kiterelte a kör a játékosokat a bázis körüli füves területre, ahol a legutolsó pillanatban a Grim Ravens csapott össze a Team Plague játékosaival. Volt egy kis sniper párbaj, meg egy kis darapárbaj, de végül a Grim Ravens húzta be ezt a mérkőzést is, ráadásul 13 gyilkossággal!

A mérkőzések után végül a tabella így alakult:

A Nice Gaming elvesztette vezető pozícióját, a Grim Ravens ezzel a két igen durva mérkőzéssel masszív 400 pontos előnyre tudott szert tenni. Ne felejtsük el, hogy már csak egyetlen fordulónk maradt három mérkőzéssel, elnézve pedig a pontkülönbségeket szinte borítékolható, hogy az alapszakaszt a top 3 valamelyik squadja fogja behúzni. A Flanknek fel kell kötnie a gatyáját, ha ők akarnak az elsők lenni, de egyáltalán nem lehetetlen kihívás. A Wonder Stag is simán bejuthat a top 3-ba, illetve a tabella második felén is még sok minden felcserélődhet. A végeredményeket lassan elkezdhetjük sejteni, de az utolsó fordulón még bárki okozhat meglepetést. Ha a Flank tud húzni ismét egy olyat, mint a negyedik fordulóban, minden esélyük adott az elsőségre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!