"A játék imádata és a közösség segítése miatt streamelek"

A március 24-én 31. életévét betöltő játékos nem olyan rég kezdett bele a FIFA streamelésbe, azonban rövid idő alatt lett sokak kedvence a személyisége miatt.

A FIFA19-et sokan játsszák, itthon és a világon is. Nehéz megmagyarázni, de egyszerre rajong és utálkozik az ember, ha meghallja ennek a játéknak a nevét. Azonban egy dologban talán egyetérthetünk, ahogyan Roli is megemlíti a videóban, a futball a legszebb sport a világon. Innen adódik, hogy a virtuális pályán legalább olyan szuper lejátszani és végignézni egy meccset, kicsik és nagyok egyaránt el tudnak veszni a játék szépségében.

Most egy édesapával beszélgettünk, aki a család és a munka mellett igyekszik kedvenc elfoglaltságára időt szánni. Alig másfél éve kezdett bele a streamelésbe, de már ilyen rövid idő alatt is sokan megszerették. Nem csak játékára figyeltek fel, hanem leginkább személyisége az, amely megfogja a nézőket, szívesen beszélget ugyanis mindenről. Legyen szó a játékról, a sportról, az ünnepekről vagy az élet nagy kérdéseiről, nézői mindenben számíthatnak a tanácsaira és élettapasztalatára. Március 24-én ráadásul egy nem rendhagyó streammel jelentkezik majd, ugyanis ez a nap igen különleges helyet foglal el a szívében.

Miként találkozott a FIFA-val, hogyan lett belőle streamer, hogy tudja megoldani, hogy a kislánya és felesége mellett a játékra is maradjon ideje? Mi számít a játékban, a skill vagy a csapat erőssége? Ilyen és ehhez hasonló témákról beszélgettünk NasziRolival:

Március 24-én vasárnap pedig ha tehetitek nézzetek be hozzá az alábbi csatornán: ITT!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!