Bjergsen és Sylas halálos együtt: 1 v 5 pentát, utána egy Baront is hozott - videó

Bjergsen és Sylas halálos együtt: 1 v 5 pentát, utána egy Baront is hozott - videó

League of Legends - Bjergsen azon kevés európaiak egyike, aki be tudott illeszkedni az amerikai régióba.

Ahogy azt már tőle megszokhattuk, a mai napig tud elképesztő megmozdulásokat produkálni, legyen szó solo queue-ról, vagy akár a profi meccsekről. Az alábbi eset solo queue kalandozásai közepette történt. Csapatának nagy része halott volt, mindössze egy Fiddlesticks support volt még életben, de ő is elég alacsony életerőn, míg az ellenfél csapata már a Baronon dolgozott.

Bjergsen markában egy igen hasznos Sona ulti volt, ami egy igencsak erős képesség bármilyen csapatharcban, hiszen területi CC-t oszt ki. Végül azzal csak két embert talál el, viszont az ellenfél Jarvanja vérszemet kap Fiddle láttán és egyből ráugrik, figyelmen kívül hagyva Bjergsent eleinte. Fiddle meg is hal, így Bjergsen egyedül marad öttel szemben. Hozzá kell tenni, hogy 9 2 3-ban már igencsak erős volt, de ettől függetlenül azért nem mindennapi látvány az 1 v 5 penta. Mivel a Baron is besegített neki és páran alacsonyabb életerőn voltak így megkockáztatta a lehetetlennek tűnő feladatot. 

A Protobelttel zárja a távot, Sona egyből meghal a burstbe, de Swain sem tud menekülni a láncok elől, ráadásul Bjergsen így egy szusszanásnyi időhöz is jut, addig is telik az idő, csökkennek a CD-k. Kha'Zix ez alatt egyedül tankolja a Baron, ez végül az életébe is kerül, így lényegében 1 v 2-re változik a helyzet. Egy Miss Fortune Q-t követően Bjergsen igen alacsony életerőre kerül és bár MF kiflash-eli az E-t, az alacsony HP végül Bjerg előnyére válik, mivel ez 50%-kal megnöveli a W-ből származó gyógyulását. Jarvan valószínűleg már érezte a vesztét és talán egy E-Q kombóval szeretett volna átugrani a falon a Baronnál, de addig már nem jutott el.

A végeredmény pedig egy pentakill és nem sokkal később egy elhozott Baron is, hiszen nem maradt senki, aki beleszólna.

A történtek után azért halkan Bjergsen is megjegyzi, hogy Sylas mennyire balanced.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.