Hirdetés

Bluerzor meghódította a spanyol ligát is!

Aioween | 19/03/19 11:34
Cikk mentése

League of Legends - Bluerzor továbbra sem unt rá a sikerekre, a spanyol ligában is hódítanak!

Hirdetés

Szép lassan véget ér a spanyol nemzeti liga, amiben bluerzor is játszik, a Mad Lions színeiben. Bár az alapszakasznak még nincs teljesen vége, ezen a héten még lesznek meccsek, ám a Mad Lions már bebiztosította az első helyet az alapszakasz során.

A tabella állása jelenleg a következő az utolsó héten.

12-5-ös mutatóval a MAD Lions az első, vagyis bluerzorék, míg a második, harmadik helyet az Origen BCN, illetve a G2 Heretics foglalja el. Ugyan a meccskülönbség csak egy az Origennel szemben, azonban trónfosztástól már nem kell tartaniuk, mivel az alapszakasz során mindkét meccsüket megnyerték az OG ellen, vagyis pontegyenlőség esetén is a MAD Lions az első. Mivel már csak egy mérkőzés van hátra az alapszakaszból, a G2 már nem érheti be őket.

Az örömhírt természetesen bluerzor is megosztotta, miután elverték a G2h-t. Így az utolsó mérkőzésük, mely az egyébként utolsó helyen álló eMonkeyz ellen lesz. A két csapat közti egyértelmű különbség miatt is magabiztosan érkezhetnek erre az utolsó találkozóra, ráadásul igazi tétje sem lesz már, tekintve, hogy az első hely biztosított. 

Mondanom sem kell, hogy ilyen körülmények között a MAD Lions igazából azt játszik, amit csak akar és pont az ilyen tét nélküli meccsekből sülnek ki általában a legjobb találkozók. Beszélgettem bluerzorral privátban is elmondta, hogy itt most belefér egy kis funolás, így az olvasóink segítségét szeretné kérni.

Kommentben akár a cikk, vagy a poszt alá írjátok le, hogy milyen hőssel szeretnétek látni őt az utolsó találkozón, szóval jöhetnek az ötletek, nyilván azért normális keretek között, de beleférhet egy nem túlzottan meta választás is!

Ezt követően érkezik majd liga rájátszása, amiben természetesen bluerzorék ott lesznek, ráadásul az első hely miatt rögtön egy elődöntőben kezdik meg a küzdelmeket. 

Az utolsó mérkőzés holnap, azaz szerdán este 6 órától lesz, melyet az alábbi Twitch csatornán tudtok követni!

Watch live video from LVPes on www.twitch.tv

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Huzsi 3 hónapja
  Ivernt a népnek
  0 0 Válasz
  • Murglor 3 hónapja Huzsi
   Megelőztél... :'(
   0 0 Válasz
 • L4LL3R 3 hónapja
  Nidalee
  0 0 Válasz
 • AesmaDaevaa 3 hónapja
  Nida
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 3 hónapja
  Ugyan... bluer nida main. Legyen Twitch jungle.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?