Di María van Messi nincs, íme a 27. hét legjobb csapata!

Di María van Messi nincs, íme a 27. hét legjobb csapata!

Az argentinok közül megint a párizsi csapatban futballozó játékost választotta az EA, úgy tűnik a Barcelona nem tartozik a favoritjaik közé.

Premier League

Nem rendeztek teljes fordulót, így a Liverpool az Fulham. ellen aratott 2:1-es győzelmével ideiglenesen a tabella élére ugrott. Az Everton hazai pályán fektette két vállra a Chelsea-t 2:0-ára, Richarlison és Sigurdsson góljaival, bár utóbbi játékos egy kihagyott büntető után talált be. Chicharito a West Hamben duplázott és nyertek az ő hosszabbításban szerzett góljával 4:3-ra a Huddersfield ellen.

Ligue 1

A PSG hazai pályán verte meg a Marseille-t 3:1-re és a Lille Monacotól elszenvedett 1:0-és - Carlos Vinicius találata döntött a 91. percben - vereségét követően 20 pontra duzzadt az előnye. Di María duplázott és még Mbappét is kiszolgálta egyszer, nagyot játszott az argentin.

Bundesliga

A Bayern München komolyan gondolja a bajnoki címet miután sikerült előznie, hattal kitömték ugyanis a Mainzot, miközben James Rodriguez mesterhármast jegyzett. A Dortmund emellett pedig csak ember előnyben és a hosszabbításban szerzett Reus góllat tudta megverni Dárdai Pál együttesét, a Hertha-t 3:2-re. Említésre méltó még Kruse a Werder Bremenből, két találat mellett egy asszisztot is összehozott a Leverkusen elleni 3:1-es siker alkalmával.

Seria A

Az olaszoknál sem az első helyért izgulnak a legtöbben. Hiába kapott ki a Juventus a Genoa vendégeként 2:0-ra, még mindig 15 pontos előnye van a zebráknak. Az Inter igyekszik felzárkózni, de még sokat kell tenniük az ezüstért, most például a Milan vendégeként nyertek 3:2-re, Vecino, de Vrij és Martinez találatával. A Napoli is kitett magáért, négyet vágott az Udinesenek. A Lazioban Alberto parádézott, két gólt is vágott a Parma elleni 4:1-es siker alkalmával.

LaLiga

A Barcelona is messziről nézi az őket követőek, és a hétvégén sem nagyon lőttek mellé. Messi biztosan nem, mesterhármasa lassan már nem lepi meg a rajongókat, fenomenális formában az argentin. Rajta kívül Suarez gurított még egyet. Zidane újra a fedélzeten a madridnál, nem volt könnyű, de végül meg lett az eredménye, behúzták a Celta Vigo elleni három pontot. A BL-ből kieső Atletico Madrid pedig még nem heverte ki a hétközbeni mérkőzést, most a Bilbaotól kaptak egy pofont, meg két gólt.

A top bajnokságokon kívül szintén van élet és az EA-nek van kikből válogatnia, most ezt a keretet rakták össze:

Ráadásul több játékos is más pozíciót kapott, tehát lesz miért szemezgetni közülük. Az új lapokat este 7 órától nyithatjuk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!