A legújabb Tristana skint a közösség szavazta meg: íme az eredmény!

League of Legends - Tristana kapja a következő közösség által megszavazott kinézetet!

Befutottak a szavazás eredményei az új Tristana kapcsán. Három opcióból lehetett választani választani!

Balról jobbra ezek a Sugar Rush Tristana, a Galactic Gunner Tristana, illetve a Little Demon Tristana.

A szavazatok alapján pedig a jobb oldali, vagyis a Little Demon Tristana nyert. Ő kapta ugyanis a szavazatok 43%-át, a második a Sugar Rush lett 30%-kal, a harmadik pedig a Galactic Gunner 27%-kal.

A Riot még külön azt is megvizsgálta, hogy akik szavaztak, azok milyen gyakran játszanak magával a hőssel. Nos úgy tűnik, hogy meccsszámtól függetlenül is ez tetszik mindenkinek, illetve a 2. 3. hely is stabilnak mondható, igaz a legnagyobb eltérést a 100+ mérkőzéssel rendelkezők között lehetett megyfigyelni. Itt ugyanis kiemelkedően magas volt a Little Demonre szavazók száma, ahogy az az alábbi grafikonból is kiderül.

Az eredeti elképzelés szerint szerettek volna egy fun, egy sci-fi változatot, illetve a projekten dolgozó alkotót, Jesse Li-t kérték meg, hogy csináljon még egy harmadikat is, amit jónak lát. Így született meg végül a mostani verzió, ami meg is nyerte a szavazást, azaz a Little Demon Tristana. Ami a skin további alakulását illeti, három alapvető tulajdonságot határoztak meg neki, ezek alapján fejlesztik majd tovább az animációkat stb. Azt szeretnék, ha ez a kinézet:

  • imádni való lenne, de egyben démoni is és ne legyen túlzottan szélsőséges
  • ő lesz majd a Little Devil Teemo jobb keze és segítője
  • tűzről pattant jószág lesz a szó minden értelmében és szereti átverni ellenfeleit

Persze még nagyon sokat fognak ötletelni az apró részleteken, de legalább már azt tudjuk, hogy nagyjából mire számítsunk. Pár ötletet már megosztottak most is velünk a fejlesztők, nyilván ezek még nincsenek kőbe vésve.

Az ötletek között olyanokat látunk, hogy kék színű tűz, fehér haj, egy lelkekkel teli tűzgolyó lenne az ultija. Szárnyakat növesztene, amikor éppen ugrik, a fegyver szája kinyílik és becsukódik, a Q, illetve a hazatérés alatt a tényleges démoni alakot venné fel. Imádja a Little Devil Teemot, az E-je úgy nézne ki, mint Teemo hasonló démoni skinjének gombája, és egy pokol kapuján keresztül térne haza. Ezen kívül még sok másik ötlet van tarsolyban, de idővel úgyis tájékoztatni fognak minket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!