Jól játszott a magyar válogatott, de végül a törökök jutottak tovább a GLL versenyén

Az első kört behúzták a srácok, a másik kettőben viszont a törökök oldalára bukott a mérleg.

Tegnap tartották meg a GLL Nations Royale igen különleges, 32v32 módra épülő eseményét, amelyen két nemzet két országa mérte össze a tudását egy BO3 keretén belül. Magyarország mondhatni egy történelmi rangadót játszott a török válogatottal, most a digitális világban mérkőzhetett meg a két ország serege.

Az eredmény azonban nem számunkra kedvezett, a törököknek sikerült továbbjutni, ám ez nem jelenti azt, hogy egyszerű dolguk volt. A magyar sztárokból álló csapat dicséretesen helytállt.

Első meccs

Az első találkozón a magyarok megmutatták, hogy komoly ellenfelek, igen nagy létszámfölénnyel sikerült behúzni a meccset. Sajnos a szervezők az első mérkőzésen felcserélték a zászlókat, így került a mi játékosaink fölé a török jelvény.

Második meccs

A következő párbaj bizonyos tekintetben tükre volt az elsőnek, a lassabb kezdés után a törököknek sikerült kialakítaniuk az ember előnyt, innen pedig már nem nagyon lehetett fordítani.

Harmadik meccs

Az utolsó mérkőzés Sanhok kicsiny szigetére vitte el a játékosokat, ezzel még inkább felpörgetve a harcokat. A törököknek itt abszolút szerencséjük volt a körrel, míg a mi játékosainknak folyamatosan mozogniuk kellett, hogy ne csípje meg őket a kék. A végjátékra a magyarok igen nehéz helyzetbe kerültek, Ruins közelében a domb lábánál beszorultak néhány compoundba, a följebb szétszóródó török csapatok pedig szépen le tudták őket vadászni. Mozogniuk se kellett semmit, hiszen mint említettem a kör abszolút rájuk szűkült.

Így a találkozó állása 2:1 lett sajnos nem a mi javunkra. Ettől függetlenül még parádés játékot láthattunk a srácoktól, reméljük a jövőben is lesz lehetőség ilyen versenyekre.

Nekünk egyébként nagyon tetszett a formátum, különleges volt, ahogy arra számítani lehetett valódi háborús hangulatot adott a meccseknek, mindenhol ropogtak a fegyverek, közben pedig a játékosok tolták a taktikai utasításokat és megbeszéléseket.

Gratulálunk minden résztvevőnek, a párbajokat rendszerszinten visszanézhetitek a GLL hivatalos Twitch csatornáján, a játékosok szemszögéből pedig a saját csatornáikon.

Nézd meg GLL GLL Nations Royale - Hungary V Turkey című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Zárásképp még íme egy összesítő táblázat arról, hogy ki mennyit sebzett, illetve mennyi skalpot hozott el a magyar oldalról.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!