Erangel reworkjére utalhat a teszt szerver új menüje

Erangel reworkjére utalhat a teszt szerver új menüje

A tegnapi nagy patch után a teszt szerver tartalma alaposan megváltozott.

Szerdán ismét egy tartalomban bővelkedő frissítést kaptunk a PUBG Corp.-tól, ami nem is csoda, hiszen szezonváltás történt. Az újdonságok egyelőre a teszt szerveren találhatóak meg, az alábbi cikkünkben pedig elolvashatjátok őket.

Azonban, aki felment a teszt szerverre, az már észrevehette, hogy a menü háttere megváltozott, egy kastélyt ábrázol a legújabb háttér.

Vannak játékosok, akik szerint ez lehet egy easter egg Erangel átdolgozására vonatkozóan. Az új loot kialakításakor a fejlesztők kidobtak egy igen durva térképfrissítést is, mely során rengeteg új épületet helyeztek el a pályán.

Ez hatalmas felháborodást váltott ki a játékosok körében, főleg a profi játékosoknál, akik egy emberként azt nyilatkozták, hogy a fejlesztők ezzel csak tönkreteszik a pályát. Az ötlet ezután gyorsan el is tűnt, és azóta sem hallhattunk róla nagyjából semmit. Ugyanezen elképzelés szerint egyébként az adott épületet láthatjuk a sokat vitatott ernyő promó képén.

Mindez nyilván csak egy érdekes apróság, arra azonban már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy végül mi minden fog rákerülni a pályára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!