A világ 4. legnagyobb autómárkája állt be a FaZe Clan és az OpTic Gaming mögé

A világ 4. legnagyobb autómárkája állt be a FaZe Clan és az OpTic Gaming mögé

Két hatalmas e-sport szervezettel állapodott meg a japán autómárka.

A League of Legends és a CS:GO rajongók számára bizonyára ismerősen cseng az OpTic Gaming és a FaZe Clan neve. Az amerikai e-sport csapatok hatalmas szerződést kötöttek a világ negyedik legnagyobb autómárkájával. A Nissan hivatalos támogatója és partnere lett az OpTic-nak és a FaZe-nek, érdemes tehát megbarátkozni a Nissan logóval, ha a két csapatnak szurkoltok.

A két csapat egy-egy videóban jelentette be a hatalmas hírt Twitteren. A Faze oldaláról a népszerű játékos és influencer, Adapt állt a kamerák elé, amíg az OpTic-nál inkább az autókra helyezték a hangsúlyt.

Adapton már élesben is megcsodálhattuk a legújabb mezt, amin kiemelt helyet kapott a Nissan felirat. Nem csak a Counter Strike: Global Offensive csapat játékosait érinti a döntés, hanem a FaZe egészét, a Call of Duty-tól, a FIFA-n át az Overwatchig. Hasonló a helyzet az OpTic-nál is, mivel ezek a nevek nem csak egy-egy specifikus csapatot takarnak. Az OpTic-nak is a LoL-on kívül számos más e-sport játékban van érdekeltsége, például a CS:GO-ban, vagy a Dota 2-ben.

A Nissan nem az első nagy autómárka, ami beszáll az e-sportokba, mivel korábban a Cloud 9 és a Team Liquid is megegyezett egy-egy márkával. Előbbit a BMW, utóbbit a Honda támogatja az idei évtől. Egyelőre a további részletekre még várni kell, de az biztos, hogy hatalmas összegekről van szó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!