GDC: így néz majd ki a Steam megújult Könyvtára!

GDC: így néz majd ki a Steam megújult Könyvtára!

A Valve bemutatta az első képeket a Steam Könyvtáráról!

A GDC 2019-es eseményei tovább pörögnek. Az Epic Games bejelentései után a Valve-on volt a sor, hogy lenyűgözze a rajongóit. Tudtuk, hogy nem lesznek exkluzív címek, vagy más kifejezetten játékspecifikus hírek, de valami nagy dobásra számíthattunk. A megújult kezelőfelület, hogy beletartozik-e a "nagy dobások" alá azt mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy bemutatták a Steam launcherének átdolgozott Könyvtár funkcióját!

Az átláthatóság, letisztultság és könnyebb kezelhetőség lebegett a tervezők szeme előtt, amiket valljuk be, hogy elég vagányul sikerült kivitelezni. A legutóbb játszott címek kerültek felülre, alatta a frissítéseket találjuk. A gyűjteményünket sokkal színesebbé varázsolták a játékok borítóképei, egyszerűen csak jó érzéssel tölti el az embert, ha végigpörget a több száz megvásárolt alkotáson. A jobb oldali oszlopban mindig ott találjuk majd a barátainkat, a bal oldali oszlopon az ismerős pontokat találjuk, kicsit átdolgozott grafikával.

A könyvtár legnagyobb újítása, hogy címkék szerint lesz lehetőségünk keresni, ami a Boltból lehet ismerős. Ezzel sokkal gyorsabban elérhetjük majd a játékainkat és megkönnyíti majd a dolgunkat, ha specifikusan szeretnénk például RPG-vel, vagy Point & Clickkel játszani. Ezeket a címkéket testre szabhatjuk, elmenthetjük, csoportosíthatjuk. További újítás, hogy az egyes játékok oldalát is átdolgozták, ami szintén nagyszerűen fest.

Az élő közvetítések, a teljesítmények és a legutóbbi frissítések is jól látható helyre kerültek. A jobb oldali oszlopban kiemelésre kerülnek azok a barátok, akik az adott játékkal játszanak, alattuk sorban mutatja a kliens a teljesítményeket, cserélgethető kártyákat, képernyőmentéseket. Egyelőre még nem kaptunk hivatalos időpontot, hogy mikor is frissül majd a launcher, de várhatóan a béta szakasz már a nyáron elindulhat.

Nektek hogy tetszik a megújult Steam?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.