10 éves a FUT - 10 napos születésnapi promó indul útjára!

10 éves a FUT - 10 napos születésnapi promó indul útjára!

Az EA szeret ünnepelni, erre már rájöhettünk, szóval nem meglepő, hogy a FUT jubileumi születésnapját is nagy dobra veri.

FUT Birthday keret

Nem hétköznapi csapatot dob piacra a kiadó, eljátszottak ugyanis azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha máshol tűnnének fel bizonyos futballisták a pályán. Ezért közülük elég sokan (30) másik pozícióban találják magukat. Esetleg azért mert korábban másik poszton játszottak vagy a nemzeti együttesben kaptak egyéb feladatot a pályán vagy a FUT statisztikáik miatt jobban illene hozzájuk egy másik pozíció. Nem csak ezt a bónuszt kapják meg, jelentősebb rating boosttal is felvértezi őket az EA. 21 futballistát adnak ki pakkokban, de lesznek akiket SBC-ből vagy Objectivek teljesítése után szerezhetünk be. A virtuális szülinapi buli 10 napig tart!

FUT évfordulós játékosok

A tíz év alatt megannyi emlékezetes kártya született már, melyek elnyerték a közösség tetszését. Most hét lap a "FUT kedvencek" közül visszatér (SBC és Objective után szerezhető meg) és Flashback, Premium SBC vagy FUT Birthday itemet kapnak.

SBC & Objectivek

Az ünnepi esemény alatt 21 játékos kerül tehát be a játékba, melyekből 10 Prime Icon Moments, 5 FUT Birthday és 6 Anniversary (évforduló) labdarúgó lesz. A tematikus célok kapcsán további 6 játékos is érkezik, közülük 4 Birthday és 2 Anniversary típusú lesz. Érdemes keresni a napi Puzzle SBC-ket, de az Upgrade SBC-k is feltűnnek.

Twitch Droppok

Március 22-én 19 és 23 óra között az alábbi Twitch csatornákon (ha össze van kötve a fiókunk a Twitchel) droppokra lehet számítani: Castro_1021, Bateson87, AA9Skillz, ProownezHD és Bruce Grannec.

Különleges jutalmak

Visszatér a szokásos minél többet játszottunk a FUT játékmóddal, annál értékesebb ajándék üti a markunkat jutalmazás. Az EA az alábbiak szerint köszöni meg a játékosok támogatását - minél többször (napok száma szerint) jelentkeztél be FUT-ba, annál jobb cuccokat kapsz:

  • 1 - 8: Custom Kit (Mez)
  • 9 - 55: Jumbo Premium Gold Pack + Custom Kit
  • 56 - 115: Prime Gold Players Pack + Custom Kit
  • 116 - 162: Rare Mega Pack + Custom Kit
  • 163+: Ultimate Pack + Custom Kit

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!