Változtatnának Aatrox végső képességén - PBE

Változtatnának Aatrox végső képességén - PBE

League of Legends - Aatroxnak változnia kell, ezt már a fejlesztők is így gondolják.

A fejlesztők is látják, hogy Aatrox a jelenlegi helyzetében nem túlzottan jó úgy, ahogy van. Hogy miből gondolom ezt? Abból, hogy a tegnap esti PBE frissítés pontosan arról árulkodik, hogy a hősnek változnia kell.01aatrAz Árnyékroham esetében (E képesség) a gyógyítás mértéke 20/22,5/25,/27,5/30%-ról 20/25/30/35/40%-ra nőtt, míg a töltési idő 9/8/7/6/5 másodpercről fix 7 másodpercre módosult.

Ezen kívül a végső képessége az ami nagyobb változtatást kapott, elsősorban a töltési ideje 160/140/120 másodperc lett. Másodsorban maga a hatás változott az alábbira:

Aatrox magára ölti valódi, démoni alakját 7/10/13 másodpercre és elkezdi feltölteni a Vérkutat. A Vérkút elraktározza az összes gyógyítást ez idő alatt. Az effekt végén, vagy halálos sebzés esetén pedig 50%-ot tölt vissza a maximális életereje alapján, a Vérkút telítettségétől függően. Ez alatt az idő alatt A darkin pengének (Q képesség) nincs töltési ideje és újratölti az Árnyékroham (E képesség) töltési idejét. Továbbá Aatrox plusz mozgási sebességet kap, amikor nem áll harcban hősökkel, vagy tornyokkal, kap még mellé egy "kis" plusz sebzést is, és végső soron megfélemlíti a körülötte tartózkodó minionokat.we

Ti mit gondoltok, jobb lenne ez a végső képesség?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!