A "nyugat legjobb ADC-je" hamarosan visszatér a katonaság után!

League of Legends - Egykor a nyugat egyik legjobb lövészének tartották. Katonai szolgálata lejár lassan és szeretne visszatérni.

Tavaly év végén jelentette be Forg1ven, a világbajnokság elődöntőjét is megjárt görög lövész, hogy be kell vonulnia kötelező katonai szolgálatra. Görögországban ugyanis még nem törölték el a kötelező sorkatonaságot, ahogyan Dél-Koreában sem. Ideig-óráig tudta halasztani a dolgot, de végül eleget kellett tennie ennek a kötelezettségnek is. 

2018 novemberben posztolta az első képet Twitterén, ahol éppen őrt áll. Ekkora kezdte meg kötelező szolgálatát.

Nem ő az egyetlen olyan profi játékos, akinél ez a kérdés felmerült, ahogy írtuk, Dél-Koreában is kötelező a sorkatonaság, így a koreai szupersztároknak is előbb-utóbb be kell majd vonulnia. Forg1ven viszont már nagyjából letudta a szolgálatot. Bár hivatalosan április 2-ig tart, a szabadnapjait felhasználva elvileg már nem kell bemennie, így elkezdhet dolgozni újra az e-sport karrierjén. 

Erről már két tweetet is írt Forg1ven.

Azt is elmondta, hogy mostantól már ismét gyakrabban láthatunk tőle életjeleket, mivel több ideje lesz ezzel foglalkozni.

Hamarosan elindul a LEC rájátszása és a két szakasz között pedig szinte biztosan lesznek mozgolódások a csapatok között, így Forg1ven akár vissza is kerülhet a LEC-be, ha újra formába tudja hozni magát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!