Hátizsákban is elfér ez a félmilliós, mini gamer PC

Hátizsákban is elfér ez a félmilliós, mini gamer PC

Felkapjuk a hátunkra a ZOTAC Mek Minit és már mehetünk is a haverokhoz LAN-ozni!

A ZOTAC bemutatta a héten a legújabb fejlesztését, a kompakt gamer PC-k egyik legkisebb darabját, a Mek Minit. A nagy teljesítmény, apró méretekkel párosul, ezért akik beruháznak erre az asztali számítógépre elgondolkodhatnak azon, hogy van-e értelme a számukra beszerezni egy laptopot. Mivel 260,9 X 136 X 258,8 milliméteres az egész gép, nyugodtan belerakhatjuk egy utazóbőröndbe, vagy hátizsákba és már vihetjük is magunkkal a koliba, vagy albérletbe. De mi bújik meg a fekete házban?

  • Processzor: Intel I7-8700
  • Videokártya: NVIDIA Geforce RTX 2070
  • Memória: 16 GB DDR4
  • Háttértár: 240 GB PCIe/NVMe M.2 SSD és 2 TB HDD
  • Tápegység: Két darab külső 230 W-os tápadapter

Csatlakozókból is bőven ellátta a ZOTAC az apróságot. Elöl találunk egy USB 3.0-t és egy USB Type-C portot, hátul 4 darab USB 3.0-t, két darab DisplayPort 1.4-et, egy HDMI 2.0-t, egy USB-C-t és egy DVI-D DL-t is találunk. Előretelepített Windows 10 Home 64 bites verzióval vásárolhatjuk majd meg a PC-t, de a megjelenés egyelőre még nem ismert.

Két változatban lehet majd rendelni a terméket. Az elsőhöz járnak majd bemeneti perifériák is, mint a LED-es mechanikus billentyűzet, az optikai gamer egér és a gamer egérpad. A második csak a gépet tartalmazza és nagyjából 500000 foirintos áron kerül majd a boltokba. Egy ilyen apró, de erős kompakt PC-ért ez az ár egyáltalán nem vészes. Akinek szüksége van arra, hogy egy könnyen hordozható, de mégis asztali számítógép legyen a birtokában, jól dönt, ha a ZOTAC Mek Minit választja.

Még több képet a galériában találtok. Nektek hogy tetszik a "kicsike"?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!