A fanok a FIFA20-ba akarják, és most a bajnokság vezetése is beállt a petíció mögé!

A fanok a FIFA20-ba akarják, és most a bajnokság vezetése is beállt a petíció mögé!

Maga a Vanarama National League is csatlkozott a szurkolók felhívásához és petíciót indítottak, hogy az angol ötödosztály bekerüljön a FIFA20-ba.

A kampány már korábban elindult, de most maga a Vanarama National League is beállt mögé, miszerint el akarják érni, hogy az EA belepakolja őket a játékba. A korábbi elnök, David Bernstein szintén támogatja az ügyet. Az elmúlt években a fanok sorra megpróbálták ezt elérni az EA-nél, de mindig süket fülekre találtak, talán ez idén megváltozik.

Tavaly a Kínai Super League került bele a FIFA-ba, és mondanom sem kell, ott is volt szurkolói nyomás, mindamellett, hogy a világ legnagyobb piacáról beszélünk és talán a leggazdagabb klubokat tudja soraiban a bajnokság.

Az alábbi petíciót egyébként bárki szignózhatja!

A kampányról Andy Alderson vezérigazgató és a Vanarama társalapítója azt mondta:

"A Vanarama Nemzeti Liga évről évre növekszik, és megérdemli, hogy elismerjék a FIFA20-ban. Az EA Sportsnak fel kell most már figyelnie ránk és megadnia a világ legjobb szurkolótáborának, amit akarnak. Ha ez a játékban van (utal az it's in the game szlogenre), akkor legyen is benne, gyerünk EA higgyetek a mantrátokban!"

Az 1979-ben alapított ligát óriási támogatás övezi a rajongók részéről, egyes kimutatások szerint hétről hétre több tízezren követik figyelemmel az eseményeket a stadionokban. Olyan legendás klub szerepel az ötödosztályban, mint a Leyton Orient, amely legutóbb a FIFA17-ben volt játszható. Vajon ez EA hogyan dönt idén?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!