Újabb jutalmat lepleztek le a második szakaszból

Újabb jutalmat lepleztek le a második szakaszból

League of Legends - Háromból kettő jutalomra már fény derült a második szakaszból.

A játék kilencedik szezonjának első szakasza 29 nap múlva fog lezárulni. Ezt követően érkezik logikusan a második szakasz. Nézzük, mit érdemes tudni róla.

A második szakasz, ahogyan az első is, 3 hónapig fog tartani, és ennyi idő áll majd a rendelkezésünkre, hogy az elérhető jutalmakat bezsebeljük. Ezek a jutalmak nem nyithatóak ki ládából, nem vásárolhatóak meg, így ha innen nem szerzitek meg, akkor annak már búcsút inthettek. A héten elkezdték leleplezni a második szakasz jutalmait, elsőnek a rangonkénti emote-okat leplezték le, illetve tegnap este megérkezett az idézői ikon is.

EMOTE

Amint ezek napvilágot láttak ment a találgatás, hogy kire is hasonlít igazán. Van, aki Zedet látott bele, van, aki az átdolgozott Mordekaisert sejti benne látni.

IDÉZŐI IKON

Az idézői ikon ahogy az első szakaszban is, itt is kötődik az emotehoz, így a kíváncsiak ebből találgathatnak tovább, hogy ki is szerepel rajta. Egy dologban segítek: biztos, hogy nem Teemo.

Arról, hogy rangsorolt páncél fejlesztés lesz-e a harmadik elérhető jutalom, vagy hogy egyáltalán lesz-e harmadik elérhető jutalom még nincs információ. Bár nem tudom hirtelen elképzelni, hogy ha még az is lenne, hogy hol fejlődne tovább páncélzatunk.

Aki pedig most kapott észbe, hogy még nem játszott eleget, nem késő, hisz még 29 nap hátra van az első szakaszból!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!