Hivatalos 1v1 kupák indulnak amatőr játékosok számára

Hivatalos 1v1 kupák indulnak amatőr játékosok számára

League of Legends - A verseny több, mint 25 különböző országban fog debütálni.

Múlthéten számolhattunk be nektek arról, hogy az idén több szempontból is megújult LEC mögé a Red Bull is beállt szponzorként. Azt már a partneri kapcsolat bejelentésekor is elmondták, hogy nem csak egy szimpla reklám szponzorációról van szó, sokkal komolyabb dolgok készülődnek a két fél együttműködésével.

Ennek első példája az idei, áprilisban rajtoló Red Bull Player One 2019 1v1 versenysorozat. A jelentkezés a világ bármely részéről nyitva áll bárki számára, de természetesen néhány szabálynak meg kell felelni. Így betöltött 16. életév alatt nem jelentkezhet senki és ha a LCS, LEC, LCK vagy az LPL bármelyikében játszol, akkor sem. A szabályok pedig már a megszokott blind pick draft szerint épülnek fel: az első játékos, aki ledönt egy tornyot, szerez egy killt vagy 100-at farmol, az nyer.

Kifejezetten azt a célt szolgálja a verseny, hogy amatőr szintről is megmutathassa magát bárki a világon. Több, mint 25 országból lehet majd jelentkezni és minden nemzet játékosai közül egy valaki jut majd be a Brazíliában, São Pauloban megrendezendő offline döntőbe. A nemzeti selejtezők nyertesinek az utazás és a Brazíliában eltött idő nem kerül majd semmibe, és a Red Bull Player One által szervezett bootcamp alatt még profikkal is gyakorolhatnak majd.

A jelentkezés pontos részleteiről a közeljövőben kapunk majd tájékoztatást.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!