Próbáld ki a FIFA tudásod a magyar-horvát meccsen!

Próbáld ki a FIFA tudásod a magyar-horvát meccsen!

Ez a Magyar E-sport Szövetség és az MLSZ első közös együttműködése! Keresd a HUNESZ sátrát a Groupamában!

A HUNESZ, vagyis a hazai Magyar E-sport Szövetség egy jó ideje fáradozik azon, hogy magasabb szintre emelje hazánkban az e-sportok színvonalát, mélyebben megismertesse a társadalommal a videojátékok világát és szokásait, oktassa és nevelje a feltörekvő, fiatal játékosokat, nemzetközi szinten képviselje hazánkat, szabályozza és fejlessze a magyar e-sport életet, illetve összehangolja és képviselje az itthoni e-sport szervezetek érdekeit.

Most a Magyar Labdarúgó Szövetséggel karöltve megvalósított egy újabb célt, ugyanis a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjén, a Magyarország - Horvátország találkozó alatt a Groupama Arénában kipróbálható a FIFA19. Az esemény célja, hogy a látogatók a meccs előtt, közben és után kipróbálhassák a FIFA 19-et a helyszínen, és bemutathassák nekik, hogy átélhessék azt a hangulatot, milyen egy e-sport mérkőzés kommentálással. Az érdeklődők mélyebben megismerkedhetnek az e-sportokkal, a HUNESZ képviselői pedig igyekeznek minden kérdést megválaszolni, hogy miért jó ez a tevékenység és mik a céljai a Szövetségnek.

Helyszín: Groupama Aréna, C5 lelátó mögötti rész (Telekom székházzal szemben)

Időpont: 2019. március 24. vasárnap a mérkőzés előtt, alatt és utána (16:00 - 20:30)

Magyarországnak kulcsfontosságú mérkőzése lesz vasárnap hazai pályán a világbajnoki ezüstérmes Horvátország ellen. Miután Szlovákiától kikaptunk, ezen a találkozón pontot, pontokat kellene szereznünk, különben nehéz helyzetbe kerül a válogatott. Gyertek el, nézzétek meg és játsszátok le Ti ezt az összecsapást és alakítsátok tetszésetek szerint a végeredményt, és ismerkedjetek meg jobban az e-sport világával!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!