Hirdetés

Kicsúszott PBE-re Jayce feltehetően következő hőskinézete

Huzsi | 19/03/24 11:25
Cikk mentése

League of Legends - A szemfüles rajongók még az elrejtett dolgokat is képesek megtalálni.

Hirdetés

A napokban a tesztszerveren egy elég érdekes jelenségre bukkantak a játékosok, még pedig egy hivatalosan be nem jelentett, újdonsült hőskinézetre.
ezuJayce megjelenése óta mindössze 4 hőskinézettel rendelkezik, és ha hihetünk a Riot által elvétett hibának, akkor még idén megkapja az ötödiket a hős, ami egy picit talán animésebb stílust vesz majd fel. Ez egy korábbi bejelentésből következtető, ahol a fejlesztők már beszéltek hasonló tematikájú hőskinézetek érkezéséről, az alábbi mellékelt képen pedig tisztán látható, hogy a Battle Club pont ide illik.02Mi alapján illik ide? 

Nos, ha minden igaz, a hőskinézet a Battle Academia Jayce nevet kapja. Splash art, illetve játékbeli képek vagy videók azonban még nem kerültek nyilvánosságra. A hőskinézet egyébként nem csak az ajándékozás opciónál volt fellelhető, de a boltban keresgélve is találkozhatott vele az ember, megvásárolni azonban nem engedte azt.baeTermészetesen azóta már eltüntették a fejlesztők, így kár csak ezért letölteni vagy frissíteni a PBE klienst, de reméljük valóban kap a karakter egy új gúnyát, hiszen a legutolsót, a Jayce Brighthammert még 2016. november 17-én kapta.

Ti örülnétek egy hasonló stílusú hőskinézetnek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?