Hirdetés

Technikai probléma a 9.6-os frissítés óta

League of Legends - A 9.6-os frissítés óta néhány játékos nem tud csatlakozni a várólistához egy hibaüzenet miatt.

Hirdetés

A “trouble fetching information” hibával egyre gyakrabban találkozhatnak a játékosok a legutóbbi, 9.6-os frissítés óta.

Igaz, nem tudjuk, hogy pontosan mi is okozza a hibát, de a jelenség az összes várólistán tapasztalható, legyen az akár normál vagy rangsorolt mérkőzés. A hibaüzenet szerint egy kijelentkezés, majd egy bejelentkezés megoldja a problémát, de az esetek többségében a hiba nem hárul el ennyitől. Van néhány lehetséges módja a hiba elhárításának, most ezeket fogjuk átvenni.

A hiba az internetkapcsolatunkhoz köthető. Bár számunkra sem tiszta, hogy mitől, vagy hogy pontosan mi is okozza, és miért csak néhány játékosnál, de a router újraindítása megoldhatja a problémát. Ezt úgy érdemes megpróbálni, hogy nem zárjuk be a játékot, hanem a megjelenő hibaüzenet alatt indítjuk újra az eszközt, majd újra letesztelni, hogy megjelenik-e az üzenet.

Ha ez nem segít, íme néhány alternatív opció:

  • Ha van több fiókunk, próbáljunk meg átjelentkezni egy másikba, majd vissza abba, amelyikkel szerettünk volna játszani. Ez az opció gyakran elhárítja a hibát, de mi magunk sem tudjuk, hogy miért.
  • Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, csatlakoztassuk le eszközünket a routerről, és próbáljunk meg vezeték nélküli internetet használni. Amennyiben így működik, nyugodtan csatlakozzunk vissza a routerünkre.

Amennyiben mindezek egyike sem működik, használjuk a fejlesztők által kiadott hivatalos javítóeszközt, melyet ide kattintva érhettek el.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hi_im_lobotomy 1 éve
    Elnézve a dolgot valahol az IP-cím kezelése körül kellene keresni a hibát.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?