Hirdetés

Tapasztalati pont az egyéni játékokért? - szavazás

League of Legends - Amióta Szurdok a Szurdok, és lehet azon egyéni játékokat játszani, mindazt csak kedvtelésből tehetjük meg.

Hirdetés

Persze a játékmód nagyon jó a határtalan ökörködésre, azonban másrészt, más szemszögből nevezhetjük értéktelennek is ezeket a mérkőzéseket. A 30-as szint elérését követően csökkentett tapasztalati pontot kapunk a botok elleni játékokért, így akár az egyéni játékokért is járhatna hasonlóan kevesebb xp.

Sokan napi több órát töltenek egyéni játékokkal, akár a barátokkal hülyéskedve, akár valamilyen kupa részvétele közben, és mindezért semmit sem kapnak. Ráadásul nem is a régi IP-s rendszert éljük, hogy minden mérkőzés után szerzünk pénzt, így még kényszeresebben szükségünk van a tapasztalati pontokra. Személyes véleményem, hogy a botokhoz hasonló 75%-os arány megfelelő lenne erre a célra.

Természetesen érthető, hogy a Riot Games nem szeretne élő farmszimulátort létrehozni, de mindig van arany középút. Ha egy picit merészebben gondolkozunk, és szeretnénk elkerülni a visszaéléseket, akkor egy szűrő alapján csak az 5v5 mérkőzésekért járhatna tapasztalati pont, legyen az akár ARAM, vagy akár egy baráti mérkőzés az Idézők Szurdokában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?