Hirdetés

Tapasztalati pont az egyéni játékokért? - szavazás

Huzsi | 19/03/24 14:55
Cikk mentése

League of Legends - Amióta Szurdok a Szurdok, és lehet azon egyéni játékokat játszani, mindazt csak kedvtelésből tehetjük meg.

Hirdetés

Persze a játékmód nagyon jó a határtalan ökörködésre, azonban másrészt, más szemszögből nevezhetjük értéktelennek is ezeket a mérkőzéseket. A 30-as szint elérését követően csökkentett tapasztalati pontot kapunk a botok elleni játékokért, így akár az egyéni játékokért is járhatna hasonlóan kevesebb xp.

Sokan napi több órát töltenek egyéni játékokkal, akár a barátokkal hülyéskedve, akár valamilyen kupa részvétele közben, és mindezért semmit sem kapnak. Ráadásul nem is a régi IP-s rendszert éljük, hogy minden mérkőzés után szerzünk pénzt, így még kényszeresebben szükségünk van a tapasztalati pontokra. Személyes véleményem, hogy a botokhoz hasonló 75%-os arány megfelelő lenne erre a célra.

Természetesen érthető, hogy a Riot Games nem szeretne élő farmszimulátort létrehozni, de mindig van arany középút. Ha egy picit merészebben gondolkozunk, és szeretnénk elkerülni a visszaéléseket, akkor egy szűrő alapján csak az 5v5 mérkőzésekért járhatna tapasztalati pont, legyen az akár ARAM, vagy akár egy baráti mérkőzés az Idézők Szurdokában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?