Hirdetés

Hosszú idő után visszatér az ingyen RP a PBE-re!

Aioween | 19/03/25 08:30
Cikk mentése

League of Legends - Egy régen látott funkció tér vissza a tesztszerverre!

Hirdetés

Riot skiteacher 2 írt egy posztot a témával kapcsolatban a Riot hivatalos fórumain. Röviden tömören, az eddigi kék esszenciás küldetéseket váltják át úgy a tesztszerveren, hogy az inkább RP-t adjon, ezt pár nappal ezelőtt vezették be. Három hónappal ezelőtt a megújított biztonsági intézkedések miatt az a rendszer, ami az RP kiosztásáért felel, nem tudott tömegesével RP-t adni a játékosoknak, ezért kellett a szünet.

Ezt az utóbbi időt a fejlesztők azzal töltötték, hogy valahogyan ezt a problémát megoldják és újra bevezessék az RP osztogatását, hiszen korábban ennek hála tudtunk ténylegesen mindent kipróbálni, legyen az egy adott hős, egy skin, ward skin, chroma, egy szóval bármi, amit a boltban egyébként megvehetnénk. Az alapvető gond a rendszer terhelésével volt, de ezt sikerült megoldani, illetve a működése nem veszélyezteti a Riot által elvárt biztonsági intézkedéseket sem. A jelenlegi megoldás pedig a következő.

Kapunk PBE-en egy napi küldetést, aminek teljesítésével 3000 RP-hez jutunk, ennek bőven elégnek kell lennie, hogy szép lassan bármit megnézhessünk. Emiatt a küldetés neve is megváltozik, PBE RP Bonus címen fog futni. Ez biztosítja majd a megfelelő számú RP-t a tartalmat kipróbálásához. Ehhez amúgy nincs más dolgunk, mint lejátszani egy meccset, teljesen mindegy, hogy annak mi lesz az eredménye és máris teljesítettük, naponta maximum egyszer.

Emiatt az újítás miatt viszont változik a dolgok kék esszencia ára is, azokat visszavonják, mivel már nem lesz rá szükség. Minden boltban található tartalmat az élő szervereken található áron vásárolhatunk meg, de nyilván napi 3000 RP-vel azért nem olyan vészes a dolog, illetve kiszűrik így azokat is, akik csak mindent végig akarnak venni, de kipróbálni már kevésbé. 

Pár tartalomnak azonban speciális árazása lesz, mivel a PBE alapvetően ezek tesztelésére van:

 • minden hős
 • minden érkező és nemrégiben kiadott hőskinézet 
 • minden hőskinézet olyan hősöknél, akik most kaptak, vagy kapnak frissítést
 • minden chroma

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • mpeti04 3 hónapja
  Ohmmmm, ezt nem értem Akkor ez abból fog állni, hogy naponta megyünk egy meccset és ezért kapunk 3000RP-t? És ez csak kipróbálásra?? Mivan?
  0 0 Válasz
  • MaxWell 3 hónapja mpeti04
   De ez csak PBE-re vonatkozik az elő szerverekre nem, összegezve annyi hogy PBE-n napi 3000 rp-t kapsz winért. Azért hogy a PBEsek megszerezhessék idővel az összes tartalmat (természetesen tesztelésre).
   0 0 Válasz
   • mpeti04 3 hónapja MaxWell
    Ahaaaaaaa, köszi
    0 0 Válasz
 • MrWolf 3 hónapja
  Véégre! Erre vártam már mióta...
  0 0 Válasz
 • MrWolf 3 hónapja
  Véégre! Erre vártam már mióta...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?