Van magyar játékos az eheti legjobbak között, de nem a gólszerzők azok!

Van magyar játékos az eheti legjobbak között, de nem a gólszerzők azok!

Ez a hét nem a topligákról szólt, de azt hiszem nem is bánjuk, a válogatott szünet ugyanis Magyarország számára egy felejthetetlen sikert hozott.

A legnagyobb bajnokságokban lassan megkezdődik a hajrá, és van még néhány ország, ahol a győztes kiléte akár az utolsó fordulóig kérdéses lesz. Most azonban tekintsünk el ettől, elindult ugyanis a Euro 2020 selejtezője és amíg Magyarország az első körben Szlovákiától könnyed vereséget szenvedett, hazai pályán a vb ezüstérmes Horvátországot 0:1 után 2:1-re - Szalai és Pátkai góljával - győzte le.

Nem csak nemzetünk teljesített erőn felül, több ország is kitett magáért az elmúlt napokban, tehát az EA-nek megint volt lehetősége elég sok futballista közül választania. Hazánkból a balhátvéd Kádár Tamásra, a Dinamo Kijev játékosára esett a választásuk. A mérkőzés után a játékos 7.59-es értékelést kapott a horvátok ellen, miután remekül akadályozta meg a Rebic, Jedvaj és Modric trió előrenyomulását.

Marko Dmitrovic - GK: Kicsit talán meglepő, de egy barátságos mérkőzésről választottak kapust. Elképesztően nehéz erre a posztra ilyenkor bárkit is berakni, viszont a szerben hálóőre a németek elleni 1:1 alkalmával nyolcszor hárított, ezzel kiérdemelve helyét az eheti legjobbak között.

Kamil Glik - CB: Jó néhány hátvéd játszott ügyesen az elmúlt héten. Lengyelország megküzdött Lettország ellen, csak a hajrában sikerült behúzniuk a három pontot. Lewandowski a 76. percben talált be, majd glik a 84. percben biztosította be a győzelmet.

Eden Hazard - LW: A belgák sztárja ennek a hétnek az egyik húzóneve. Bár szereplését Courtois óriási bakija és az abból kapott góljuk majdnem elhomályosította, a dupláját azért sokan megjegyezték, mellyel legyűrték Oroszországot.

Miralem Pjanic - CM: Kicsit szórakoztató az ő helyzete, mert olyan, mintha az EA egyik személyes kedvence lenne. 2010 óta minden évben kapott kártyát, és általában többel is megajándékozzák. Most csak egy gólpasszt adott Örményország ellen, mégis ott lehet a legjobbak között.

Memphis Depay - ST: Hollandia két mérkőzése közül az első már papíron jóval könnyedebbnek ígérkezett. Nem is hazudtolták meg önmagukat a narancssárgák, 4:0-ára kiütötték Fehéroroszországot. Mind a négy találatban részt vett Depay, ráadásul kettőt ő maga szerzett, sőt a németek ellen is betalált, dacára a vereségnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!