Hirdetés

Team Plague: "A csapat sokat szenvedett a THR és a WiLD árnyékában, de ennek vége"

League of Legends - Végig szoros volt a küzdelem az első helyért, de a Plague most már nem akar megállni a végső győzelemig.

Hirdetés

A Team Plague az MNEB K&H LoL bajnokság alapszakaszában végig az élmezőnyben volt, azonban sokáig a THR vezette a tabellát. Még az utolsó héten is kérdéses volt, hogy a PLG, vagy a THR mehet-e egyből a döntőbe. Végül az események úgy alakultak, hogy a THR egy 0-2-es hetet zárt, míg a PLG sikeresen vette az akadályokat és ezzel ők szerezték meg az első helyet, az alábbiak szerint.

A győztes alapszakasz után természetesen megkerestük a Team Plague-et, hogy faggassuk kicsit őket az alapszakasz menetéről, az állandó cserékről, illetve, hogy kitől is tartanak igazán, ha van egyáltalán ilyen csapat.

Az alapszakasz során végig az élbolyban voltatok, az első helyet viszont csak az utolsó héten sikerült megszerezni. Mennyire volt célja a csapatnak elsőként végezni, illetve milyen nyomást helyezett ez a tagokra?

Szerintem minden csapat ezt a célt tűzte ki maga elé, így nem meglepő, hogy mi is erre hajtottunk. Mivel több csere is volt, ezért többször volt rajtunk egy plusz nyomás, ami meg is látszott néhány játékban. Viszont ezt sikeresen túlléptük és most már 110%-osan tryhardolunk azért, hogy megnyerjük a döntőt!  - Malacko

Többször is váltanotok kellett játékost az alsó ösvényen. Először Dand3rrel kezdtetek, majd beugrott Robusto, végül Ax3l lett a befutó. Mennyire nehezítette ez a csapat dolgát, illetve mennyire volt nehéz egy külföldi játékosnak beilleszkednie?

Véleményem szerint a csapat dolgát eléggé megnehezítette, mindkettő csere megtörte a lendületet, de mind a kettő cserére szükség volt. Ax3lnak szerintem nagyon egyszerű volt beilleszkedni, mindent megtettünk ennek érdekében  - Geller

A THR bár második lett, az alapszakasz után is nagy esélyesként tartják őket számon. A fegyelmi döntés értelmében azonban Cuhi nem játszhat majd miden a rájátszás, illetve az esetleges döntő során. Mennyire gyengítheti ez csapat teljesítményét szerintetek?

Bár Cuhi kihagyása nyilván óriásit gyengít a THR csapatán, de ha őszinte akarok lenni, Cuhival együtt is a WiLD-ot vártam volna ellenfélnek a döntőben. Egy Bo3-s szériában a WiLD szerintem jóval nagyobb eséllyel veri meg a THR-t, mint fordítva.  - Sk1nzor

Melyik csapat jelenti rátok a legnagyobb veszélyt a rájátszásban és miért? Ki az, akit mindenképp szeretnétek elkerülni?

Úgy érzem nagyon sok dolgon fog múlni az, hogy a csapatok milyen mentális állapotban lesznek a playoff ideje alatt, de talán a WILD a legerősebb jelenleg a playoffban, szóval őket mondanám. Nincs olyan csapat, akit el szeretnénk kerülni, mi nyertük meg az alapszakaszt, mi akarunk a legjobbak lenni az országban a végén. Mindegy, hogy ki játssza a döntőt ellenünk, szerintem kijelenthető, hogy aki azt megnyeri, az lesz az ország legjobb csapata. Tekintve, hogy ez a célunk, ezért akárkit szívesen várunk a döntőben. - Frather

Ha megnyernétek az MNEB első szezonját, mit csinálnátok a nyereménnyel?

Ennyi pénzt sok mindenre el tudnék költeni, új ruhák, kis utazás, jobb net, esetleg új számítógép. Valószínűleg ezekre fog elmenni. -Ax3l

A csapat menedzsere, Bengac a következőket tette még hozzá az interjúhoz:

Az utolsó egy hónapban valami összeállt a csapatban, ami talán még az EBL kvalin és az MNEB elején nem annyira. Talán a motiváció. Talán az, hogy elkezdtük elhinni, hogy erősek vagyunk. Ez a csapat sokat szenvedett a THR és a WiLD árnyékában, de ennek vége. Elkezdtünk mi diktálni az iramot. - Bengac

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Komojtalan 1 éve
  Apropó EBL: Azért megírhattátok volna, hogy az alapszakasz győztes THR sima 0-3 -at játszott a Zvezdaval. Mondjuk elég katasztrófa az oldaluk, de az Asus is zakózott a Random5 ellen (2-3), így a 3-4. helyezett döntőzik. Miért pont ők rendezhetnek egy ilyen sorozatot, ha nem értenek hozzá? Nem tudom hányan nézték őket Szerbül, de gondolom nem sokan.
  0 0 Válasz
  • noizR 1 éve Komojtalan
   A Wild nyerte az alapszakaszt és ők estek ki a Zvezda ellen. EBL már jó pár évadot megéllt sorozat és saját tapasztalatból mondom, hogy a balkánon a legjobb szervező brigád náluk találtható.
   0 0 Válasz
   • Komojtalan 1 éve noizR
    Kicsire nem adunk: Wild vagy THR nem mindegy :-)? Eddig nem is volt gond, de én úgy tudom csak Szerbül lehetett nézni a közvetítéseket, még angolul sem. 2019 -ben, hogy előtte volt mindenféle nyelven, legalábbis magyarul biztos lehetett látni. Szerintem ez nem RIOT rendezvény és az ínséges időkben nem tudom elképzelni hogy nem akartuk volna közvetíteni. A honlapjuk viszont konkrétan egy katasztrófa. Eltekintve a szerb nyelvtől nincs fent semmi hír, illetve úgy kell kitalálni mi-merre, angolul még ennyi sincs. Szerintem egy ilyen rendezvény nem a csapatoknak szól, hanem a nézőknek. Azok meg nem voltak csak minimális számban.
    0 0 Válasz
    • noizR 1 éve Komojtalan
     Angolra is áttudod állítani az oldalukat, abban teljes mértékben igazad van, hogy nem volt. és lenne rá igény.. Riot által támogatott rendezvényről van szó. Youtube volt a fő platform a közvetítésekhez nem a twitch ott minimumba is 2000~ nézőszámmal voltak a dőntőt pedig 12-13 ezer ember nézte.
     0 0 Válasz
     • Komojtalan 1 éve noizR
      Az előző évadot az Esport1 közvetítette, de még ott is volt 2-300 magyar néző, előtte a MagyarLoLTV -n inkább 4-500, tehát az európai szintű 2k nem szám. Gondolom minden résztvevő ország közvetítette tavaly. Angolul nem nagyon láttam hírt, a 2 elődöntőt szerbül találtam meg. Nem tudom hogy kinek a hibája hogy nem láthattuk, ha a RIOT -é az más, ha az EBL rendezőké az elfogadhatatlan.
      0 0 Válasz
      • noizR 1 éve Komojtalan
       kicsit rosszul emlékszel erre a 2-300asra nézőszámra sőt még az 4-500asra is de ez előfordul.. nem európa szintü versenyről van szó továbbra sem, mert a franciáknak,németeknek,spanyoloknak etc.. mind megvan a saját bajnokságsa + a minimum nézőszámot írtam 2kra ami itt már a maximálisat se éri el. hiába játszik nagyon kevés spanyol játékos a spanyol ligában nincs róla angol közvetítés és az sem igaz, hogy minden résztvevő ország közvetítette volna. A fő közvetítés mellett egyedül a magyaroknál volt közvetítés de mível nagyon alacsony nézőszámmal ergó nem volt rá igény idén már nem láthattuk egyik csatornán sem.
       0 0 Válasz
 • karzo 1 éve
  hsshshdhsjkdgiopdfjgkljfcoéhgophik
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?