Az EA hallgat a közösségre, módosították a Weekend League-et!

Az EA hallgat a közösségre, módosították a Weekend League-et!

A közösségi visszajelzésekre odafigyelve az EA módosította a FIFA19 WL regisztrációs menetét.

A FUT Champions pontok bevezetésével a Weekend League kapcsán az egyik legjobb dolog az volt, hogy a játékosok maguk dönthették el, hogy melyik hétvégén szerettek volna játszani. Ez nagyjából azt takarta, hogy ha nem tudtunk minden WL-en részt venni, akkor elraktározhattuk a kvalifikációs pontjainkat és tetszés szerint kiválaszthattuk mikor vágunk bele. Viszont ennek hatására az aktuális WL indulása előtt biztosítanunk kellett a regisztrációnkat, különben nem jutottunk be. Ez utóbbi frusztráló volt a közösség számára, így a visszajelzések alapján az EA igyekezett fejleszteni a rendszeren.

Egyrészt a Weekend League jutalmakat néhány órával korábban kapjuk majd meg, másrészt a játékosok már a FUT Web és FIFA19 Companion App segítségével is begyűjthetik a pontjaik, ezért nem kell feltétlenül a PC vagy a konzol elé ülniük.

Még egy módosítást fontos megjegyezni, ugyanis a Weekend League elindulását követően mostantól egy egész napunk van arra, hogy nekiveselkedjünk a küzdelmeknek. Nem maga a WL tart tovább, hanem a jelentkezési határidő lett kitolva, tehát az adott WL startját követő 24 órás regisztrációs időszakban is kiválthatjuk a pontjainkat, viszont ilyenkor az adott versenyhétvégén automatikusan bekerülünk a mezőnybe. Azonban, ha ez a kibővített regisztráció véget ér, és valaki nem kérte ki a pontjait, akkor nem lesz már lehetősége az adott hétvégén WL mérkőzést játszani.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!