Esport1 Közösség - Gyakran előforduló anomáliák (Küldetések, pluszpontok, közvetítések)

Esport1 Közösség - Gyakran előforduló anomáliák (Küldetések, pluszpontok, közvetítések)

Valamiért nem számolja a pontjaid a közvetítés? Nem tudod teljesíteni a küldetésedet? Ebben a cikkben összeszedtük a leggyakrabban előjövő hibákat, amiket egyszerűen ki lehet védeni.

Az Esport1 Közösség pár hete megnyitotta a kapuit, hogy egy teljesen új élményt nyújtson nektek. Azonban a hetek során kiderült, hogy pár beállítás nem egyértelmű. Ebben a cikkben a leggyakoribb anomáliákat vesszük sorra, amire persze megoldást is próbálunk kínálni nektek. Ezen beállítási hibákat/anomáliákat tőletek kaptuk és ezután is szeretnénk titeket arra ösztökélni, hogy amennyiben találtok valamit ami nem egyértelmű, akkor az jelezzétek felén akár Discordon, akár e-mailben, de talán még a füstjelekből is értünk.

Good ID küldetés

  • Az MNEB playoff küldetéssorozatot a Good ID támogatta, ezért a küldetést csak az E1 Közösség azon tagjai tudják megcsinálni, akik a Good ID segítségével regisztráltak

Az aktív küldetés

  • Légy biztos abban, hogy az aktív küldetésed az, amit éppen teljesíteni akarsz
  • Ha másik küldetésed aktív, akkor először azt tedd inaktívvá és utána tudod a csúszka segítségével aktiválni az újat

Légy bejelentkezve Twitch-en

  • A Twitch fiókodban is legyél online. Ha tudsz írni a chatre, akkor minden rendben

Győzödj meg róla, hogy az E1 oldalán nézed a közvetítést

  • A következő linkre kell kattintanod a főloldalon, ha plusz pontokat akarsz szerezni

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.