Hálót szaggatna a magyar Pro Clubs bajnokságban a TrollFoci új Esport csapata!

Hálót szaggatna a magyar Pro Clubs bajnokságban a TrollFoci új Esport csapata!

Az itthon óriási népszerűségnek örvendő FIFA19 Pro Clubs bajnoksághoz most egy újabb együttes, a TrollFoci-Hálószaggató Esport csatlakozott.

A futball, a poén és a pálinka egyvelegéből megszületett a TrollFoci-Hálószaggató Esport együttes, mely a FIFA19 Hungarian Pro Clubs első osztályában kapnak helyet. Azt hiszem a névadó szponzort nem nagyon kell bemutatni a hazai labdarúgást kedvelő és követő közösségnek. Mindenesetre a TrollFoci kishazánkban az egyik legnépszerűbb futballal foglalkozó oldal, és mint kiderült a Hálószaggató a saját mennyei manájuk. Nem egy új csapatról van szó, hiszen a keret magját 2-3 igazolástól eltekintve, már az elmúlt szezonban is együtt futott ki a pályára, ennek hozománya volt az 5. helyezés. Több profi klubot is beelőztek, és néhány játékosuk a bajnokság álomcsapatában is helyet kapott.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek és túra/szabadtéri

Egyelőre csak a 11v11 játékmódban képviseltetik magukat és bizony komolyan gondolják a szereplést, ugyanis nem titkolt céljuk a legnagyobb klubok megszorongatása. Spiritusz tehát lesz a játékosokban, és valószínűleg a hazai e-sport sem lesz trollkodás mentes ezek után.

Borítókép forrása: TrollFoci-Hálószaggató Esport Facebook

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!