Sylas egyik képessége meglehet, hogy elég hibásan működik

Sylas egyik képessége meglehet, hogy elég hibásan működik

League of Legends - Sylas érkezése kezdete óta próbál megfelelően beilleszkedni a többi hős közé.

Az újdonsült karakter rendkívül sok odafigyelést és törődést igényelt már a megjelenése napjától kezdve, hogy helytálló legyen a közösség, illetve a kompetitív szféra számára is a hős.

213

Sylas W képessége azonban nagy valószínűséggel nem pont úgy működik, ahogy annak kellene. A Királyölő használata során ugyanis Sylas egy erőteljes csapással ráveti magát a célpontra, amellyel sérülést okoz az ellenfélnek és gyógyítja saját magát. Ha az ellenfélnek kevés az életereje, a sebzés nő meg; ha pedig Sylasnak kevés az életereje, a gyógyítás nő meg.

Vandiril egy videójában dolgozta fel a jelenséget, hogy akár több, mint 1000 életerőt is visszanyerhetünk a W képesség használatával, hogy ha a képességgel egyben ki is végezzük a célpontot. Tehát ha most a W képességet egy harcban a végére tartogatjuk, majd kivégzünk vele egy ellenfelet, akkor lényegében plusz életerővel folytathatjuk a harcot. Értem az elképzelést, hogy "jutalom" jár azért, ha ellenfelünket meg is öljük közben a képességgel, de ezt picit túlzónak érzem, hisz a Rod of Ages ráadásul elég gyakran megfordul Sylas kezében.

Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.