Töltőképernyőn lévő keret és meccs előtti csevej

Töltőképernyőn lévő keret és meccs előtti csevej

League of Legends - Hol a keret a töltőképernyőről? Lesz-e a töltőképernyő alatt csevegési lehetőség? Ezekre válaszoltak a fejlesztők!

A Kérdezz a Riottól széria lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kérdéseket küldjenek be a fejlesztőknek, melyekre egy szortírozást követően válaszolnak.
213A legújabb részben kettő igen csak fontos téma jött elő, még pedig az, hogy a tavalyi keret miért nem látszik a töltőképernyőn, és hogy valóban lesz-e ugyanitt lehetőség arra, hogy beszélgessünk csapattársainkkal.

CSEVEGÉS A TÖLTŐKÉPERNYŐ ALATT

Igen, valóban szeretnék a fejlesztők behozni azt a lehetőséget, hogy cseveghessünk csapattársainkkal a töltőképernyő alatt. Ez akár stratégiailag is jó lehet, meglehet beszélni hogy kell-e az invade vagy csak kibeszélhetitek, hogy vajon kinek van krumpli gépe. Ezt a funkciót valójában már az új töltőképernyő megjelenésével együtt szerették volna elhozni számunkra, azonban nincsen rózsa tövis nélkül, és gondokat okozott volna a játékélményben, így inkább visszahívták még javításra. Természetesen a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a problémák kiküszöbölésén, hogy minél hamarabb megkaphassuk a csevegési funkciót oda is.

TÖLTŐKÉPERNYŐ ALATT MEGJELENŐ KERET

Visszatérő kérdés, és úgy érzem, hogy még párszor fel is fog merülni, hiszen idén változott meg a töltőképernyők működése a 2019-es szezon rangsorolt játékot érintő változásain belül. Az idei szezontól kezdve mindig az aktuális rangot fogja megjeleníteni a töltőképernyő. Így ha feljutsz Gyémántba, akkor azonnal megjelenik a gyémánt kereted. Ugyan ez igaz a többi osztályra is. Az előző rangért járó jutalom pedig a profilunkon, az előszobában és a töltőképernyőn is megjelenik a zászlónk részeként. Amennyiben a töltőképernyőn szeretnéd látni, kattints a szintén új, játékoskártyára, mely ennek hatására megfordul és voálá, máris láthatod majd.annieFontos: a Normál játékok során a rangsorolt keretek megjelenése most attól függ, hogy rangsorolt páncél, vagy a Tekintély kiadású keretet jelölted-e ki az idézői ikon kiválasztása során. Erre próbálnak a fejlesztők egy kényelmesebb megoldást találni, hogy kicsit pontosabban lehessen szabályozni, hogy mit akarunk a külvilág fele mutatni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!