Hosszú idő után PL-t nyert a Liverpool, igaz FIFA19-ben lettek bajnokok!

Hosszú idő után PL-t nyert a Liverpool, igaz FIFA19-ben lettek bajnokok!

A fiatal szupersztár F2.Tekkz győzelemre vezette az ePremier League első szezonjában szeretett klubját, a Liverpoolt, miután legyőzte a fináléban a Manchester United e-sportolóját 6:2-re.

Az EA és a Premier League szerelem gyermeke lett az ePremier League, amely új szintre emelheti az e-sportot a FIFA-ban és úgy összességében a világon is. Sokkal közelebb hozta egymáshoz a hagyományos és a virtuális labdarúgást. Az angol első osztály 20 klubja indított saját selejtezőt, hogy megtalálja mindkét konzolra a saját játékosait, akik az ePL első szezonjában képviselhetik őket. Miután ez megtörtént, nem maradt más hátra, március 30-31 között egymásnak esett a mezőny.

PS4 döntő

Jas1875 (Chelsea) 2-3 KyleLeese (Manchester United)

Xbox One döntő

SCP Diogo (Fulham) 3-4 F2Tekkz (Liverpool)

Finálé

Két nagyon szoros mérkőzést követően alakult ki a nagy döntő párosítása. Tekkz csak hosszabbításban tudta legyőzni a Fulhamben játszó ellenfelét. A vörös ördögök ellen viszont már nagyon ment neki. Aki esetleg kíváncsi a teljes mérkőzésre az itt megtekintheti:

A Liverpool és a Manchester United küzdelme nem tartott sokáig, ugyanis Tekkz már az első mérkőzésen (PS4) 4-1-re megverte Diogo-t. Ezzel nagyon kényelmes helyzetből várhatta a visszavágót Xboxon. A fiatal szupersztár ebben a szezonban egyszerűen mindenki fölé nő, nem csak a Global Seriesben bizonyult eddig legyőzhetetlennek, de álmai klubját, a Liverpoolt is mindenki fölé emelte az ePL-ben a 6:2-es diadalával.

F2Tekkz (Liverpool) 6:2 KyleLeese (Manchester United)


Íme Tekkz csapata, de a képre kattintva a galériában KyleLeese együttesét is megnézhetitek

Maga klub is büszkén tette közzé, hogy saját virtuális labdarúgójuk lett a bajnok, ezáltal öregbítette a Liverpool örökségét:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!