Több patch-es mega leak: érkezhet a PUBG-ba az RPG, egy helikopter és még sok más

Több patch-es mega leak: érkezhet a PUBG-ba az RPG, egy helikopter és még sok más

PUBG - Bődületes mennyiségű információt szedtek elő az adatbányászok!

Ahogyan azt mindenki tudja, a PUBG-t számos adatbányász fürkészi, hátha el tudnak csípni valamilyen infómorzsát az érkező újdonságokról. Ezúttal rengeteg érdekes dolog került elő, több új fegyver, egy-két új jármű, és más kisebb módosítások is várhatóak. Fontos azonban kiemelni, hogy ezek nem egy frissítéssel érkeznek majd, hanem többel, az adatbányászok a 30-31. frissítésre várják őket. Nézzük is, hogy miről van szó!

A jövőben talán választhatunk majd más menü zenét.

Néhány frissítés múlva bekerülhet a játékba az RPG.


Ott van a listában a korábban már leakelt C4, illetve feltűnt egy Desert Eagle is.

Erangel egy Military bunkerrel bővülhet.

Mocsári épületek modelljei is előkerültek.

Fegyverek terén gázgránát is bekerülhet majd a játékba, ezzel bizony csúnyán ki lehetne majd füstölni egy-egy embert a házakból.

Járművekből sem szenvedünk majd hiányt, a jövőben jöhet majd egy helikopter, illetve egy újabb páncélozott vas is, ami talán a Flare Gun páncélozott UAZ-át cseréli majd le.


Íme egy rövid lista az érkező kinézetekről is.

Illetve a újdonságnak számító fegyver díszekről.

Ezek voltak a leglényegesebb lehetséges újdonságok, azonban egy-két további érdekességet is felfedtek az adatbányászok, például a jövőben a warmode két saját pályát is kaphat. A teljes leak áradatot megtekinthetitek az alábbi videóban.

Kihangsúlyoznánk, hogy ezek mind csak leakek, nem hivatalos információk, tehát lehet, hogy az itt látott eszközök némelyike sosem jelenik meg, vagy csak sok idő elteltével. Ne felejtsük el, hogy a PUBG Corp. a Riot Shieldet már lassan egy éve felfedte egy hivatalos videóban, azóta se láttuk a játékban.

Továbbá arról se feledkezzünk meg, hogy ma április 1. van, az adatbányászok is lehetnek vicces kedvükben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!