"Epicus" baki: ingyenes volt a Detroit: Become Human

Óriási baki történt az Epic Store-on. Ingyen játékra csaphattak le a szemfülesek!

Hatalmasat robbant a bomba, amikor bejelentette az Epic Games és a Quantic Dream, hogy a legnépszerűbb PlayStation exkluzív játékok megérkeznek PC-re is. A Heavy Rain, Beyond Two Souls és a Detroit Become Human az Epic Store-on már ott szerepel és egy hatalmas baki miatt az utóbbi kapott egy 100 százalékos akciót az orosz kliensen, igaz csak néhány percig. Akik ekkor behúzták a játékot, azonban nem örülhettek, mivel az Epic visszavonta az összes vásárlást. Jogosan tette mindezt az Epic, vagy van alapja a felháborodásnak?

Twitteren záporoznak az üzenetek, amik a témával foglalkoznak. Többen bizonyítékként töltötték fel a vásárlásról készült képernyőmentést, vagyis az biztos, hogy tényleg ingyen tudták behúzni az idei év egyik legjobban várt PC-s játékát.

Miután az Epic Games visszavonta a vásárlásokat és elvette a játékokat a felhasználóktól, megtalálták Sergey Galyonkint, aki az Epic Games kiadásért felelős stratégiai igazgatója.

Hogy miért pont őt találták meg? Decemberben egy podcastben azt állította Galyonkin, hogy ha az Epic Store-ban fellép egy bug, ami nagyon durva leárazást okoz, akkor két opció van. Ha az Epic a hibás, akkor nem veszik vissza a játékokat, ha a fejlesztők, akkor rajtuk múlik, hogy miként kezelik a helyzetet a továbbiakban. Egyelőre nem tisztázott, hogy ebben az esetben mi történt, de még fenyegetést is kapott az Epic egy állítólagos ügyvédtől.

Az biztos, hogy valaki hatalmasat hibázott és a felhasználók húzták a rövidebbet. Eddig sem volt a legnépszerűbb launcher és valószínű ez az eset is csak tovább rontott az Epic Games reputációján.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.